又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
咁外國都有冇文化既人。片入面既人其實連對人既基本尊重都冇,但係咁唔等於好冇好既人。片最後個鬼佬都好nice同佢講sorry,總之度度都有好有壞,唔可以一概而論既
移民國家如加拿大澳洲都會有種族主義
何況德國呢啲本身係移民組成嘅國家
13億隻支那豬,你憎幾多個
大把連登仔成世人睇電視上網現實生活加埋見過嘅支那仔連一萬幾千個都冇
但都憎哂13億架啦,你問下連登仔想唔想㩒個掣就成個中國delete左佢?
一,我無假設所有鬼佬唔識分,我去外國啲鬼唔知我邊度黎會問我邊度黎先

二,會咁無禮貌一黎屌柒你個班你期望佢地會知你唔係中國人就會認錯?我諗有都唔多

三,如果你覺得講句我唔係支那人就叫反擊?咁我覺得好撚好笑
呢度班岐視燃
宜家就係講緊一見你就串個班呀
如果佢地一見你唔識你就串即一係佢地唔知有其他一係就見Asian就憎,咁你同佢地講咩鳩我唔係支那人

鬼唔知有好嘅鬼佬,但個班會自動問你黎自邊而唔係一開波串你或打柒你

覺得自己主動講就唔會有事會唔會太on9
試過喺歐洲截巴士
得我一個喺永遠截唔到,次次啲車都直接飛站
要有外國人一齊/有人落車㗎車先會停
咁慘
黑人明搶穆斯林暗偷
見過大隻鬼佬係港鐵屌大聲傾電話支那人
話支你支那主場
英國都有啦
怕嘅話遇到啲死臭飛要行遠啲
成日形住美國歧視最勁
利申:冇去過
咩野人種由細到大都有歧視架啦
唔係點咁多校園欺凌先
就算同文同種都會有
連登仔話移民去美國一定住紅州
睇死連登仔?
唔係猛龍唔過江
夠彊住紅州一定有把炮啦
叫黑人nigga會比人打

叫華人chink基本上唔會有事
個個膽又無 刀又無

希望BNO過去個班人
尤其小朋友 要大膽啲
需要時要還手
為自己 為華人
爭返啖氣
大陸人? 你傻撚咗啊
你俾白鬼打緊嗰陣,佢知你係香港人分分鐘過黎踩多兩句再影相放上wechat話打倒港獨暴徒
幫你你含佢撚話中國萬歲咪幫你囉
想呃錢咋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞