又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
1)有片有真相

2)大陸人的確多騙子,
但係外國,你唔同大陸人交往,
已經冇左一大部分肯同你交往,同埋支援的人

只有連登CCtoy 班人先至無知到講
I am not Chinese 就唔會被歧視
同班白人真係歡迎你
使乜次次打交咁博,去買把露營刀放喺身有人挑釁你show 出嚟,出個凶狠樣就搞掂啦,巴打又唔係細隻毒撚樣,我澳洲讀書時都係咁做次次都掂,最緊要唔好比到班撚樣思考時間,見佢哋唔郁就即刻衝埋去, 大隻過你都嚇走到,不過遇到有人報警就要預咗被遣返。
咪柒啦
班撚樣連南歐東歐人都睇唔起,仲有傻仔覺得佢哋淨係歧視中國人
香港人樣點會畀人歧視
班傻仔出到去連地底泥都不如,兩邊都唔受歡迎,世界級孤兒仔
之前有節目介紹個間疫苗公司老闆

佢係土耳其移民第二代,細細個都被人歧視,話即使而家仲有好多移民後代都融入唔到德國
我可以答一句 信華人嘅都係ON LUN79 我讀書年代真係會信黑人南亞人多過班支那種 班支那人唔撚係讀書日撚日就係諗緊點樣撚鳩其他人(東南亞人好少見 可能個班人有錢加入唔到佢哋 啲印仔印妹個個都屋企開公司乜乜77)

BTW 連支那種嘅prof都係核廢料級 成日想控制班學生問佢嘢又唔撚理你 南亞啲助教幾撚FUN幾撚熱情仲真係請我食嘢我又幫下佢手做research

屌你老母啦班去外國嘅支那人支那人支那人!!!借撚柒哂啲書又唔撚係睇
就係帶把萬用刀喺身俾差佬立到,我就奉獻左入英國臭格既第一次

上車時有另一個好人啲既差佬同我講返依度唔可以帶超過3寸既刀出街,我唔知佢計唔計埋刀柄我見佢連埋柄度,計埋既咪指甲鉗咁上下

不過老實講,把野喺度幫過我兩次,之前都陪左我好耐,而家俾人收鳩左了
呢個post真係群魔亂舞
講歧視都可以講撚到去 US politics
南亞啲助教幾撚FUN幾撚熱情仲真係請我食嘢我又幫下佢手做research

個個人都有唔同際遇。
都係上列果批人啦———南亞人

CCtoy: 佢地係蝻,可以收皮
如果中共搞到佢地
洗鬼我地講咁多咩
好似武肺咁
d鬼佬自己on9我地就要跟?
都傻傻地
的確係群魔亂舞——一大抽分身人動!

又一個打手分身account
完全冇history
的確係群魔亂舞——一大抽分身人出動!

又一個打手分身account
完全冇history
跳出嚟就係為左攻擊
最好笑係應該有一班留言係未去過外國/ 去過幾日旅行就當生活過
辛辣麵
東方有咩智慧? 請教吓
咁即係大聲講自己唔撚係Chinese係無用啦係唔係?
i will call the police
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞