又話德國呢個國家好左膠大愛既,個黃種妹去比人歧視到hihi

792 回覆
283 Like 37 Dislike
認真,睇咩區。窮區遇到機會大d
其二就係西人好撚鍾意挑機
好撚鍾意同人打交,起衝突,mk仔一撚樣.
Real ,西方人根本唔明咩叫友善,有嘅即係偽善
所以我一開始就話關區事 個谷幾條友大部份人都住man,個個都話乜事都冇開開心心返工去(雖則我成日凝住佢地有都唔講,成日話出事果啲人係假既),我就連環仆街一浪接一浪,住依區依度都係連環不幸下先輾轉過到黎依度住

除左啲歧視野,我喺度威水史仲有好多,有啲麻撚煩野而家都未搞掂
老實,你見到有人揸住自拍棍都會心諗

影影影影你老母咩影

(鬼佬另計)
會唔會人問題
歐洲咁多個國家都冇比人racist過
Even德國人我識既都好nice
見你一個過聖誕仲帶你去Christmas party玩
雖然支肺後冇番過去
德國連google map都無街景圖 可想而知
比喻得好好
又好難講
都好睇彩數或者地區

不過好矛盾好似見啲人話住細town 好啲
但連登好多歧視事件都係細town

各位去到團結啲
見有事發生有能力盡力幫返香港人
你夠串咪同佢鬥流氓
認真就輸了
其實我明你意思,但係原因同結果相反咗
鬼佬係無諗過分你邊到人,中日韓港係佢眼中一樣樣
佢地打錯國家人既機會高過你係香港打錯人幾十倍
正如佢講who fking care
trash 個一堆睇野好表面之餘唔會諗咁多野
佢地就係唔識分所以先唔同你講道理
香港就算好肯定分到都唔會一野就黎料
住過英國一排,最熱情係d阿差
我以前住東德城市
啲垃圾媒體吹撚到sachsen 係新納粹大本營咁
結果我住咗成年一啲事都冇
(不過係有聽過fd 話有色人種落club 係會畀人搞)

我而家住南德細town
啲白人好nice
但係就試過去食飯嗰陣
班中東佬行過嚟講 nihao
再扮貓叫
冇計啦香港人又唔團結
你阿Q精神
巴打
呢種咪文化差異囉
鬼佬鐘意主動出擊
唐人鐘意收收埋咒你死
呢種咪文化差異囉
鬼佬唔忍就會主動出擊
唐人鐘意收收埋咒你死
好耐以前啲臭飛爛鬼
係自己地頭 都會埋黎串下你 凶下你
𡃁仔黎呢球場玩未死過呀
去過歐洲半年多
完全唔覺比人歧視
係德國啲景點影相
仲有個德國人嚟叫我到去邊個位到影
會影到晒成個建築物
上面仲成堆問點解影嘢都無自由
影到人就影響到人啦,直播又無打格有冇問過人哋想唔想出鏡?

仲要一路行拎住枝棍大大聲講嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞