[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
課咗5600HKD???

咁呢三千都係儲起佢唔好亂抽嘢
油王
巴打你好撚癲wor
又咁,你上集有幾個隻Icon佢下集俾返Icon卡你抽KONAMI都算叫做有啲良心 乜都冇真係得啖笑
5千幾蚊 正常夠佢買十幾集pes
如果好似今年咁又平又送club icon就夠佢買30集
我懷疑根本兩間廠搵左同一班it狗寫腳本
fifa前員工都有爆料話證實係有腳本 不過fifa係ut先嚴重 cm佢當你過街老鼠唔撚柒理你好多pro都屌腳本 打比賽都一樣直播上演腳本
fifa我覺得已經完全唔fun前鋒屈速都算
中場你揀隻70分米9 70速大隻佬已經屈過一堆頂級中場
最緊要手長腳長模組大速度快亞亞炸炸自動截波
反而你防守高手短腳短 泊埋去都比人bell開你
打機唔多唔少都會有劇本 始終一隻game背後都係一堆code組成 set好曬d野
不過都要分輕重 pes果隻明顯重手左
玩完pes fifa offline所謂既劇本真係唔算得d咩野可能本身fifa就唔夠難
你屈劇本 我屈直傳屈速度 係fifa唔怕組織唔到 10次攻門總有一次入掛
FIFA pro club根本迫害啲唔打any嘅
電腦瘋狂派膠
有人打any根本就享受唔到pro club樂趣
Master league技巧訓練有無邊個好
summer transfer update左未?
22號出dlc一次過update
pro club仲衰個個9x速 你唔齊人等中出
我舊年打中堅場均都冇傳10腳波 一味追d跑狗
唯一樂趣就係莊佢越位玩左一個星期頂唔順
d友又獨食 又唔識協防 一大堆根本唔撚識踢波既人
當自己尼馬識玩果d就搞到好似打份工咁
一腳傳球/射門
所有傳中技能
所有射門技能
唔玩skill move可以完全唔學果堆skill move
好似冇架喎,自動做到八月三日
岩岩PVP對個500分, 入左佢3球, 8x%控球率, 60分鐘佢嬲豬斷線
傳統十號我覺得會走到去前鋒後面就停步

中前場指揮官呢,我打4141,攻果陣變433,我之前隻有創意既指揮官好多時都會企係中圈睇住個進攻

唔知係咪前面太多人,所以佢既空位就係中圈
打得多學識用栢金傳控都好屈
用李城打曼城炒4:0
防線打high line 好正
老實講,依家A、B態嘅頂級紫卡同金卡紅卡分別不大,重點都係揸手制果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞