[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
我有大猩猩 碧根 路明
唔著拜仁衫著祖記是咪好on9
咁點解要著祖記
皇巴有無話中邊隻可以停手?
全部好野黎

睇你要乜位

今集kroos狀態8
中咗三隻華拉尼還神都還唔切
新人想問pes點樣接波個下cool得穩啲?
1)接完先跑
2)迎波拎波,接左先轉身
22號維護更新 幾點完好期待玩法迪真樣
買game等左成個幾月都未正式玩
有人教撳r2,我自己未掌握到

其實我覺得隻game好複雜

要睇唔同既比賽風格去排陣,例如我轉左打352,如果隻amf係傳統十號,進攻就要俾波佢搞

如果係影子前鋒,就前場三條友走位都好多,主要要俾直線或者個波唔停得

不過我覺得啲比賽風格限制既野太多,其實都幾on9

就算2打1,個傳統十號都會主動跑去你後面要波
大比數
連葡仔都有
真係中呢兩隻,即刻收手
終於遇到明顯外掛Lag機L...
開波20分鐘禁住佢來攻,網速好順暢...
角球按暫停出來就Lag到就來斷線咁...
曼聯有卡雲尼未

好有型既肥仔

會Keep起既銀球
R2
呢兩年加埋用咗一段時間唔同風格嘅球員打AMF,分享少少特點:
2021影子前鋒(小白):活動位置幾乎就係前鋒後面嘅區域做影子前鋒,打得好前。如果打CMF亦經常上到去呢個位置,由433變4213,或者4312變4222。

2021有創意前場指揮官(美斯):如果係後場傳球搵緊機會傳上前場時,會較常走後嚟到中圈位置幫波,幫手多個人去舒緩前場迫搶壓力(好現實)。有機會時亦會前插甩走DMF。

2020傳統十號(老馬):有創意前場指揮官嘅懶人版,會回後幫波,唔會前插,可以話係只會現位,唔會跑位,因為真係唔會用跑。唔知2021有無變動。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞