[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
所以算係咁
講運嘅姐!
我上年抽曼聯icon pool,一抽中紅史高斯
Ps.史高斯勁好用
有送果3千,佢都仲可以變4千去抽
我仲快,3千用好多去抽精選,得番1500去抽
2020轉2021嘅忠誠獎勵

冇金以後玩呢啲...
唔記得話你知,上星期買多咗隻祖記....梳
抽到我咪又係俾你大炒
我仲未上到700...
想問下 myclub 係咪只可以用個領隊個個陣
想轉陣就要買新領隊?

亦可以set助教係另一個人, 從而係比賽到轉陣式&戰術
仲徘徊緊四五百...
打緊ML...
但都只有兩個陣式?
有時落後想轉陣或者打多個前都唔得
有3套預設戰術,所以1個主教練+2個助教,最多3個陣式
舉例可以正常433,防守451,搶攻4123
另外,個每個預設戰術都可以再set4個進階戰術,所以其實可以一隊波,3個陣式+n種戰術打法
Matchday打呢個1100分大陸仔
全隊都巴塞喎好似好勁 驚驚
你輸波就60分鐘開始發脾四瘋狂剷人,剷到2紅7黃完場
等你寫住外掛卡網必舉報,乜得你咁無體育精神呀

原來有咁多
等我再研究下先
唔該晒巴打
呢個真係老是常出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞