[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
計埋傳奇僅次列卡特 韋拉?

所以玩一陣過左癮就轉game算
應該係洛迪?
傳奇就一定係韋拉
仲有無人玩緊2013, 想整補丁
如果2012個master league online仲有得玩就好
唔同類型好難咁比較邊個係第一,要睇隊波咩陣、咩踢法

指揮官:列卡特、派路、甘美治
破壞型:韋拉、簡迪
靠山:卡斯米路、布斯基斯
明白 紅底果張韋拉係咪要特別日子先有得抽
金果張就做下lengendary任都有機會出?
都係要官方出活動先有得送/抽
但無咁快會有
金卡同紅卡有咩分別
有兩張碧根包華
紅卡能力勁D,好似你隻big根用埋拜仁波衫,能力會再加成
咁多左果隻係咪應該比佢拎黎升
紅卡食金卡無爆升效果 不過唔食擺喺度又無咩用
其實紅卡能力值只係勁金卡一啲啲啲
例如紅卡韋拉96,金卡韋拉95

重點係有無set指定球隊,得到同隊加成,咁就差好遠
所以如果我set巴塞,非巴塞傳奇用紅or金其實差唔多
好似都有?正常食同名就會提升爆倍經機率,精選食普通都會爆

如果本身有下面果張精選十幾Level,應唔應該俾上面果張0 Level食咗佢,會爆幾多...
係咪Level越高轉咗導師啲經驗會越多?係咪咁計?
爆唔爆一切都是運
不過食十幾level比起食一level經驗會有差
今年都有呀
同隊800%
傳奇200%
普通100%
敵隊20%
紅卡傳奇有,我一直用巴塞打MD,隻紅美斯、紅小白箭咀都係向上
應該係金卡傳奇無,因為金卡都係自由球員
我搵番上年啲相嚟睇,都係金卡無,紅卡先有球隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞