[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
勁人一般會係一月轉會窗先重生架
辛尼奧路好野黎,又高又快又有遠射,仲要靚仔
係呀好好用
呢幾個金球中場應該都唔會郁
我仲儲咗有三對卡等多張換埋個Haaland/Fati 就爽
辛尼奧路遠射同後上都好勁,又有速度有身位
我其實想問,點解ml有啲正選球員會感情愈黎愈低,我過去幾集都面對呢個問題

我自己既研究係,低分既人做後備間中有得踢就會開心,高分既冇得踢會扣得好快

但正選都扣到得0-2既我真係唔太理解

隻game既解讀就係話冇得踢、成績唔好都會影響,有冠軍就會加

但就解釋唔到正選果啲點解又會咁呢?
我賣左Haaland
係game度麻麻地

佢真人啲走位好狠,半個機會都會衝,上季季尾太公波對rb補時都照衝

但game既ai就

再講咁多年黎pes既頭搥都整得好差,80頭搥離門幾碼都可以得40%以下命中,見到啲頭搥就好抆
我未試過喎
正選經常都滿
我兩隻閘都勁低,酒井宏樹直頭係0,我賣鳩左,另一邊高拉洛夫得3-4,但佢場場正選咁滯

後後備既低分仔西大伍就爆哂
我都仲未開始玩ML...
等月尾個大Patch先玩
咁唔通中黑波唔用咩
唔係wo D 前鋒成日係咁舉手 call 直線
我真係有唔用!!
馬古,得個高字,又慢又成日擺烏龍!!雪咗!!
AC隻左翼,查漢盧古,食咗金球既自己一嘢爆咗Level
但好廢!!!!射親都出界
查漢盧古本身就得罰球遠射唔掂又慢又冇體能
係喎 果日抽中佢,本身有隻金球都覺得廢,俾佢食咗一嘢爆Level 擺佢起B隊都覺得廢
我唔知點解明明佢數值唔太差但用落就好廢,好似下下慢半拍咁,我2019打ml用左佢十年,連罰球都唔知點解射得好唔穩定,明明都已經96,7
中路大直線半場大腳冇用就掛機唔打
MD啲人好正
今集得返92
過左米蘭之後都冇乜勁過

好似上屆復賽之後勁,但都去唔翻德甲果陣咁
尼古拉比比好冇用?我其實好鐘意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞