[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
碌到去另一邊柱之前先過哂白界,你見到個龍係判定緊個波點撲好

但又因為隻game寫死左ai唔過得白界+冇乜撲救手法,所以就判斷唔到點撲好,結果睇住個波慢慢碌入

你見我離遠都走到埋去執雞
屌又唔知韓仔定大陸!!又慢半拍
輸兩球後眼定定望波
完美展示真實足球:龍門收左錢
中超啲龍咁
又分享吓D PVP tiki taka gif先
第一張 對手前場壓迫, 第二張 對手禁區頂防守

Pes skill move 好難
玩過米蘭荷蘭三劍俠成隻game降左個難度
大人恰細路咁 不過始終唔係我年代冇睇過冇感情
都係玩返小朋友足球巴塞tikitaka算玩得開心d
我淨係識尼馬Rainbow 同用自己怪腳 牛尾
第一張一睇就知係o+x冇腦防守
又分享吓D PVP tiki taka gif先
第一張 對手前場壓迫, 第二張 對手禁區頂防守

第一張一睇就知係正方+x冇腦防守
YOUTUBE有, 不過唔齊
5後衛,然後中場前鋒係咩陣式?
但係又,試過見個籠成個身飛咗入白線裡面救返個波出來喎... 即係點
你4隻後衛,再加最少1隻防中,5隻守3隻都守唔住就....
應該係佢撲波果下或之前,唔可以過白界

撲完入左龍ok,我都見過,特別係撲罰球果陣

但佢呢下呢,以隻game既動作黎講應該係要個龍企定定接,但個波又反方向+過左少少界,所以佢唔可以行過界接,另一個方法就係訓低用手叉出去,同樣地咁樣會需要個膊頭、頭都過哂界,所以又唔得,所以個系統先整到個龍門停係一定距離,但就判定唔到點做
523,532打ai都好屈

2019果集我都講過下
我大部分都係打Matchday, 個個對手都700分up架喎
好多時對手輸緊波,係我慢慢打傳控既時候對方就會忟到亂狗衝搶波
俾杜司機同美斯離門30幾碼遠炮屈兩球係咩玩法
有冇圖
打MD對個7百幾分俾佢屈咗兩球30幾碼有球仲要柱角
呢啲朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞