[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
玩緊2020嘅人用咩patch?
我搵極都係pc冇ps4
吓嗰個唔係21嘅legend同波衫咋咩
咁睇個勢應該冇
ps4好難整patch去舊game到 主要係轉會有排搞
pc有工具幫手 所以整patch會快d易d
唔通要手動轉會
2020要問吓樓主有冇
我唔熟ps4 但我估ps4冇工具可以快速處理呢d野
咁你諗下如果真係要係隻game入面逐個轉會整之後share個file出黎比你逐隊匯入要整幾耐
pes 依家一球成名有冇得睇返自己拎咩獎同之前效力球隊啲成積
定同之前一樣冇乜點變過
有 玩完頭十場 之後全sims 都拎神射手
21定22 巳經88
可以睇返自己上幾季拎神射?歐聯個啲
如果係我即刻買呀

年輕美斯&年輕小白既巴塞式配合, 懷念
ps. 小白真係好好用
產波基本上要電腦上腳果一兩下先得,其餘都冇用

防守主要都係遮線同第一下捉路

唔明點解佢射門力咁低,佢食個波成日都食得好應,射啲波勁行
唔走位真係難用
你指美斯定小白
可以傳完波咁r2迫佢走位
你有無買球會版?
教練打得多就解到 可以用GP 買

Mc佢有個紀錄可以解金幣

想穩賺GP 就打電腦盃 用金銀白波踢
加搵D 唔用既球員去踢sims
之後咩角球 場邊 龍門 慶祝 都有GP
每日頭幾場 送gp 最多
打普通cpu 打到超級球星 唔一定穩勝
所以打盃就得

黑波升到99 精神 就放置 因為續貴
續約就 可以唔續就唔續住 慳得一蚊得一蚊
Alphoso Davies
打得多就解到用GP買 可以自己打或者sims
分數唔好抽波 回報率太低 抽返黎又未必岩洗
去bid D 球探 自組實用球員返黎會更好
我就主要 佢送既球探 加一個bid既 100%中先出手
最緊要 體能、防守、傳中
想問ml點搵返重生球員?
朗尼伊巴踢完告別賽之後個轉會窗search唔到佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞