[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
係 但都冇辦法 依加想搵2017既最新轉會波衫都應該冇咩可能
對我黎講得兩個選擇 一係就玩2021 一係就乾脆唔好玩 我唔會留戀舊game
何況2021又唔係貴 你玩舊game個gameplay亦唔見得比2021好幾多
Last week 20% off 要買趁手
同問,
d 轉會仲係舊
edit save要套用即時更新

最怕遇著D豬隊友, 千7分都carry唔到
隻game啲AI 走位真係閪到仆街
都唔撚關技術事反擊啲前鋒跑返去後面...
隻閘想同隻翼做overlap 隻翼又跑返去後場
基本上前面條友一遞手就要傳

唔傳佢就會停左係度
紫卡拉莫斯/kimpembe 定普通De Ligt 好用?
PS4有冇邊個有晒LEGEND?
迪歷特要升到接近滿級先夠勁
拉莫斯即開即用,夠勁,左中右後衛都打得,必入隊
繼續分享d Myclub PVP GIF

反擊緊空哂隻翼唔前插走直線反而走過黎伸手先激死
我嬲到即刻換佢落場
你課埋金抽
Matchday又遇到個斷線垃圾
平時常見果啲斷線狗係一下就斷,然後彈「由於不可預知情況,比賽強制無效」
但呢隻斷線垃圾唔係呢種,係落後就將個網絡整到勁卡,然後半分鐘內就會斷線,彈「比賽連線質量惡劣,比賽無效」
我以為係伺服器問題,無block佢&舉報佢,諗住再配對再打,點知又配對到佢,佢又係落後整卡然後斷,屌你老味,哂我時間!
pes就玩到激鬼氣 fifa又玩到悶撚死
今集fifa d垃圾ai set哂戰術回防留後佢都夠膽死企係度望你防守 你控隻中場企岩位就後衛失位 一控後衛就隻中場走返轉頭唔同你守場場就係長傳直線兩翼大推兩下
摩連奴玩一定mon都打撚爛你
完全係整比細路玩既沖沖足球
無組織無防守無意識 一味搶同直線爆 趕住投胎咁節奏
起手果隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞