[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
一個最強進攻,一個最強防守,有辣有唔辣

簽返自己

再簽埋巴爾

呢兩件Bid 左幾日
BALE正喎
我Bid啲勁少人搵既非洲唔知咩國家呀垃圾球隊都Bid咗好多日Bid唔到 我三隻差一要來換

打電腦夠晒搶

今星期精選3抽,羅里斯x2、摩迪
本身已經有一隻紫羅里斯唔同版本唔當3隻,唯有自食哂佢好彩爆10倍,成8萬經
摩迪都老了,鐵人不在...
今個星期精選感覺冇咩重點強嘅球員
你不如試下係PES整個人仔樣先,假到機械人咁

我FIFA靜係打PRO CLUB,用3分鐘整個人出黎都型過PES 用一粒中整既BAL人仔
我好多時都中伏
屌佢按咗個制傳出去/解圍佢可以慢半拍先有反應都已經失撚埋個波...
好似傻仔咁企起禁區入面望住個波你射啦我唔會郁呀...
你眼角都幾高
Max <95 算渣啦

佢啲罰球係幾好既又...
ml如果教國家隊 係咪一樣會有球隊精神/戰術適應果d
同埋國家隊比賽少咁多 係咪會好難提升適應力
一樣有球隊精神果D
我唔係咁鍾意教埋國家隊 玩慣自己隊波又要轉第二隊波玩會唔慣
已經好多比賽打 教埋國家隊會再多D比賽 一季打好耐
但有個好處係你可以教國家隊特登唔揀自己球會既球員入去 保持體力
射果下好型
算唔算對抗劇本成功

打全場90分鐘都on99唔郁,補時加時先正常翻

仲要電腦射親都入,幾條友封都有個位俾佢射到撞柱入

輸到一比三突然間全隊快翻,連個防中都識俾完波直衝入去單刀,仲可以橫傳埋俾隊友

有時打到好炆
打電腦又中劇本,屌佢離門5碼都可以射出街
你入一球佢入一球,你唔入佢唔入
你贏一球咩,完場前你個後防好似俾人落咒咁跑跑下卡住卡住咁由得人地拎個波射埋又和
連續和咗3場
有冇諗過突然比你快返都係劇本之一
佢要你輸就輸 要贏既時候隻game比你要乜就有乜
94都渣幾多人中後場仲係用緊啲8字頭嘅人
肯定係,補時得2分鐘,中圈一開波就入

之後電腦一開波就大斬左俾我

然後我反擊半單刀搏到角球入埋
合約完咗會入雪櫃
拎去打ml都嫌唔好用
我d前鋒唔知點解明明學左第一時間射門都係要控一控先識射

我係兩隻中堅企得太開比電腦一個直線湯穿又唔夠人跑

同埋有無得學fifa咁㩒正方搶波 成日變左衝埋去係條友隔離衝過又唔識出腳搶波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞