[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
新手,好耐冇玩
想問下今集想有哂完整球衣同臉譜係咪要買哂咁多個版本
打比對手會上身
根本個gameplay set黎for班傳奇
荷蘭三劍俠偉拉果d就算中劇本個模組都係屈機過人
用普通70幾人中劇本會變左智障 完全唔係職業球員
唔關事 d版本只係送既獎勵唔同
用費托
一同人撞就gg 得跑直線一招
費托=強啲啲、白啲啲、常駐B態嘅奧巴美揚
Full manual 好好玩, 但manual shooting 好難, 有冇巴打有心得

ML
個單刀波強行被扯走
舊木識唔識控波
唔覺得呢到會有人玩full manual囉
用好多時間練 隨時未練完都已經比隻game激死
online難搵full manual既人 對住assisted既對手更加係將自己擺係不利之處(除非你已經練到好勁)
玩offline對面ai又唔會因為你用full manual而跟住個程度弱化返
一開頭我玩已經咁講 傻9game黎
D ai走位 真係當玩家唔識波咁
又要話d球員風格係咁 我屌咩
要你走位 係咁走埋黎攞波
唔俾你 仲走到去自己防中後面 做乜撚
唉呢d都仲有藉口話控得差 有時現實都可能會咁
準備打快攻跑跑下收步甚至向後跑先最撚激氣
好野!!中劇本真係冇得頂!!
我入一粒電腦入一粒,1-0 玩到4-4 班後防俾佢整到弱智咁企起度睇人OneTwo,推菇上個籠傳俾上面個後防,佢夾硬好似唔受控咁直傳面對面傳俾人,真係冇得頂!!!!
好!
問題係中劇本既話你連係後防冇人迫都會傳到啲波勁柒

安慰獎??
你控制到自己 但控制唔到隊友派膠
拍片分享!
畀JJ彈走咗
一排無上水 綠帽巴同命運巴都仲喺到

想問下今年scripting有冇好到? Offline Just唔justify兩百蚊

唔係嘅話pes 2017-2020仲有冇包今季轉會嘅option file 費事比FYK坤水
如果你係玩PS4 咁過去幾集都冇咩可能會有人整轉會更新 放棄吧啦
從價錢而論 買2021都算抵 起碼唔洗煩波衫/轉會
我覺得一係就唔好玩 要玩就玩最新果集
玩舊game 波衫轉會都outdate有咩意思
同埋如果你覺得前幾集ok 咁2021起碼都唔會令你反感先
可能係2017入坑, 所以覺得呢集最好玩. 之後幾集每況愈下咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞