[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
趁FIFA死ser開咗ML玩
打咗幾場又幾好玩喎
竟然有少少劇情
不過我覺得打乙組果陣好玩過甲組,冇乜劇本走位又正常少少

唔知關唔關電腦防守數值比較低事
雖然唔鍾意巴塞,但係我都開咗
因為都要揀啲有授權嘅黎玩
Fati幾勁
巴係咪都要慢慢清啲主力先掂,我打左五六年已經見好多巴主力重生哂
已經買咗最憎嗰2個
Pique , Busquets
碧基本身我都好憎佢,但佢又好支持加泰隆尼亞獨立,所以買左翻黎打後備,影帝就乞人憎
買左Haaland
等1月
買人冇得直接set價錢嘅
2021真係唔知,不過近年pes轉會買賣真係好鳩

艾沙雲啲入波都幾瀟灑
賣左先岩
d劇情同記者會都係一堆動畫咁睇 其實答咩做咩都冇影響
玩巴塞既樂趣就係大清洗唔撚想見到佢地
身為疤狗第一時間賣哂古天奴 基沙文 布斯基斯 碧基 艾巴 手上即刻有3億週薪成m咁多
賣咁多個先得300m
我通常都只會玩exhibition 輕鬆對電腦玩一埸, 感覺無咁多script, 睇過knightMD 啲片後決心試玩full manual. 熟咗manual passing 會比assisted 好得多. 同片佢有講過同自己都覺得, 選咗manual 電腦自己交波射波出錯率會大咗, 感覺好似真實啲, 係暫時manual shooting搞唔掂
多架啦現實搵人要都難 高薪低能既山頭老屎忽
係game啲有長約又高分既球員都幾值錢,我個reus31歲都買到100m+
我用官方個DATA2.0, 玩ML d 轉會仲係舊
玩一場打電腦就有最新
係咪我搞錯d 咩?
原來自己柒咗
自膠
真係好痴線 不過好過fifa架啦 起碼佢抄返個市價網
fifa布斯基斯 艾巴各6千 碧基3千
最on9係法迪賣3千fifa d新星地底泥
pes都起碼4-5千先卡馬雲加 fifa賣2千
我都好欣賞knightMD花好多心機裝mod 次次出片都係高質
佢每集既review我都有睇 我覺得佢拍得好過任何官方宣傳片 又好講到隻game既重點內容 show到隻game好既一面
好羨慕佢係隻game到搵到樂趣
佢都知隻game有好多閪野 佢唔會盲撐
但佢會盡力欣賞隻game好既方面同埋拍出黎比大家睇話比大家知 其實係一件好鼓舞既事
背後佢都一定用左好多時間練手動傳射
今朝又抽咗1千金...
加埋4千金幣仲未有一張紅卡
今朝係咁出黑球...
De Jong x1 食
Griezmann x1 食
Dembele x1
Ter Stegen x1 廢
Coutinho x1 廢
Jordi Alba x2 點解唔出埋第三隻

安慰獎
Messi x1
Ansu Fati x1
第三隻艾巴咪就係等緊你課金抽囉
下星期arsenal IM
遲d 有gerrard IM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞