[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
打機冇速度冇身型冇扭波控波 已經冇用啦
淨係技術型既球員係依加既足球遊戲都發唔到圍
卻奧斯呢d現役世界頂尖中場 係遊戲到有咩作用 反映到佢世界頂尖中場既實力咩
傳波勁 但網上對戰大部分都係lv3輔助傳球 阿豬阿狗都傳到啦 洗乜用呢d技術型球員
要後備先比較ok,但得三個換人名額通常都被迫要換其他位

卻奧斯係game都ok既起碼有遠射同傳波,身位都ok

查漢奴古基本上就係廢版碧咸
我都係就咁抽咗佢算,依家要投兩個5星球探,要30-40萬
抽咗羅馬羅奧,想要馬甸尼/簡尼
請問下點樣繁中介面但旁述轉英文?

粵語聽撚到煩
ps4就去設定,系統設定,語言設定度搞
Sor 我係pc版呢

個能力我諗起pes08定09個曼城美斯阿斯蒙

當年啲game書都話佢係希望之星

有冇人記得
聽人講係steam搞的
Steam 轉左做英文後 介面都會變埋英文
你每次轉語言果陣你係data folder入面check都會知道有d新file(用時間排序)
咁你可以抽起果堆新file 再去語言到轉新既語言 之後再擺返舊既file落去 咁你咪可以同時有唔同語言既旁述同介面囉
屌 pes同fifa都係垃圾game黎
問人借隻2020玩好地地
自己買2021就中撚哂劇本
傳波唔撚到位 唔撚跟我㩒個方向傳
控波永遠甩腳
電腦無敵身位 我比人撞一撞就成個扒低
後衛永遠開條中路比人中出
屌你老母玩緊職業咋仆街
想輕輕鬆鬆打下機都唔撚得嘅
錯啦,正確黎講2017-2021都係垃圾黎先岩
明明玩2020正正常常
2020邊忽正常demo就正常既
起馬唔撚會d人變哂弱智先
兩隻game差唔多 係你遇到劇本姐
幾撚時先完劇本

本身伊巴既後腳已經嚇死人,補射果腳仲癲

又銀球2.9%中隻
其實純粹防守黎講我覺得佢幾好,但唔好用波唔好期望佢進攻角球有作為就得

講完中多隻
已有精選卡
普巴幾平均,應該好用,不過太少中場防守技能,截球、戰鬥精神、壓迫乜都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞