[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
想問點先合到967果張老馬?
女呀
呢樣fifa 都有喇

突然有段時間係咁傳失 失晒位俾人入波
優勢咪就係俾錢更快可以組到隊勁波
點會冇劇本波
應該咁講 pes有劇本波果陣myclub都未出世啦
以前唔興online 玩pes都係為左offline多
果陣已經有所謂既劇本波專為打ai而設
以前既ai有幾高智力姐 咪又係要削弱玩家果邊先有所謂既難打
好似2017先出myclub咋嘛 同埋某程度上劇本既惡化同隻game本身都有關
以前既pes冇依加咁慢咁頓 全盛時期既winning更加係以速度同流暢爽快出名
係發展到近年話想行返少少真實路線 d動作開始又慢又
控腳波轉個身都隨時出事 造就個劇本更加強勁
本身玩起上黎已經冇以前咁爽 劇本出現果陣真係屌出黎
fifa本身難度低過pes 玩起上黎有d劇本都冇pes果隻咁屈
起碼我玩fifa失波我有信心追到
同埋講控制隊波 我玩fifa都未試過好似pes咁成隊波妹下妹下頓曬咁嚴重
真係好嬲好沮喪
已經一路玩一路屌緊劇本再辣佢掉部PS4落地都似
又要屌又要繼續玩 好犯賤

一波15連勝, 就到1000升黑牌喇
依度應該好多人同你一齊拎呢個獎

包括我
我發誓以後玩呢隻垃圾唔再單刀橫傳,我撳X仲要俾直線都算,仲要自動硬直企定定特登屈到射唔到,有冇咁閪賤呀屌你老母

快d出fati真樣啦 fati有真樣玩返pes育成算
雖然劇本波真係好撚垃圾 但fifa真係好悶 好冇feel
係加左好多新野 但個訓練煩過西 gameplay仲衰過上年
上年對電腦弱隊都仲同你泊下巴士 而加隊隊列斯聯咁款
2x號個patch有
今星期無野抽?
Ac
Inter
Celtic
Ranger
邊度睇
Game入邊
隻ŠKRINIAR幾勁

今朝抽一抽,兩抽兩中....
係中兩個有金球的重複...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞