[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
想問下其實點樣轉比賽啲足球/球員啲波boot?
我玩myclub多
賓周馬 卻奧斯 valverde
中場二簡一用邊隻好d
中堅黎講高列巴尼跑得好快 夠高夠大隻 冇可能唔屈機
下年有新引擎呃鳩玩家
Varane今年狀態有6
自食
啲offside foul走位 食咗屎咁
有左美斯勁左好多
Keyman fb話下年會大執重錄

有個問題,我已經用咗即時更新,但點解MyClub裡面你有既卡又唔會更新既?
例如高拉洛夫,佢轉咗去國米,但我張卡仲係羅馬,又如果用球探去探羅馬又搵佢唔到,探返正確既國米呢又搵到佢喎...
Bug來㗎?
仲有迪歷特喎
列卡特唔洗諗,傳奇常駐B狀態。
經歷過2020大半年停賽,所有球員Keep住C狀態,而傳奇常駐B狀態嘅朋友,就知道傳奇屈機嘅地方。
碧根雖然矮,但彈跳算補到,我用佢都好少輸頭球。
勝在極全能,控、傳、射、頂、防、身、體、速樣樣都一流,CB、RB、DMF、CMF都可以打,最大化能力係打DMF。
依家大部分人都係打中路、地面、放直線、前場迫搶嘅情況吓,碧根打CB比其他高大慢CB更好。
我意思係,例如我隻高拉洛夫咁,仲係Show出來羅馬 但如果用球探搵,Show出來就係國米,已經即時更新咗。
定係張卡返來唔會再更新??
傳奇卡斯米路係邊隻?
速度88
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞