[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
但係佢吹奏2020

識睇梗係睇lelly2sxcgametime 一路屌一路玩, 睇完當玩咗
再開咗半日2020

今年唔想再玩足球game啦
knightMD係將隻game既最好一面展示出黎
背後用左好多時間capture同剪片 加上有大量mod既加持先放上youtube
佢背後有幾多辛酸遇到幾多劇本唔提姐
講吹奏 spoonypizzas先係盲撐 集集都話best of football game ever
玩親fifa都話so boring 今年仲話fifa唔夠responsive wor
笑死人咩佢要吹奏pes 踩低fifa 有好多野可以講
但話fifa唔夠responsive
第一二日都冇甜頭俾我,得隻迪莊 古天奴
今朝十抽咪係咁連續出黑球,就係出到第十張中銀就收手了...
我明呀,我意思係第一日果小小甜頭都食唔到
雖然佢啲教學係有用, 但係啲盲撐藍絲態度真係搞唔掂
差右閘就齊1隊疤
抽左幾多次先齊細哨迪高佩奧爾
你so9都計啦 比爾連都踢過疤架
咁又係既
2021 Reus 無咗真樣變電腦樣路人
痴線㗎課金
得4%(好似係)機率嘅抽都課金
冇課
用哂之前球會版送果啲
樓上痴線佬5千抽齊3隻
你點睇
抽波如賭博...
博到就你贏。

我輸了
Konami:公我贏,字你輸,課啦課啦,一年後關伺服器清資料,出新一集,又係我贏
喇..佢有俾你三紅換一抽 安慰返你㗎
幾時
忠誠丫麻
唔係3紅換1抽,係3傳奇換1紅
三換一冇得選,抽啦課啦出年俾返忠誠你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞