[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
我有精選卡用緊呀!平時用軒佬多,軒佬好用啲
有冇普巴試用分享?
比賽得嚟果啲1-3星或者廢4星球探就係經驗庫,食同位置經驗多啲,有機率爆倍經
控球身位都幾穩,唔多甩腳既..
體力打足全場冇問題...
速度算快,爆果下唔太得
我較少用Skill唔知...
後傳重炮一流..
學你話齋防守唔得,我通常拎佢來遮線,口搵第二個拍人...
Lv.16
佢啲扭波技能好似都唔算好實用,搏佢重砲鳩射仲好

打返4/5個中場...
有冇老手有高見呀...
5星球探淨係三個方法可獲得:

1. 活動直接送
2. 特別活動期間,比賽後獲得
3. 拍賣
我隻韋拉一開頭開咗壓迫,想轉一腳傳球,連續用咗十幾個技能卡,轉轉轉到依家都係壓迫
果場黑波球探盃次次都係斷第三場
想問下kimmich咪伏伏地
我見佢dmf但守好似好弱
假如本身有9個技能,用一張滿咗10個後可以張用Cover返後加唔想要果個?
技能卡最多加一個新技能,所以點轉都係轉果個
我得兩隻防中
軒佬/咸爺都得既......
Kimmich偷波快囉,唔好拎佢來頂來同人鬥身位囉
MC場國米對AC幾好睇喎

又,點解你Zidane有樣既??邊個Patch有?
我出過kimmich拍咸爺
結果對韋拉好蝕
不過隻老馬好唔好用
傳統十號係咪好少前插?
幾頁前好似有巴打post過link 已經出到v4定v5
pesuniverse其實不嬲都有免費版
如果你用黎打amf就好少前插 打ss cf lwf/rwf呢d就冇影響
傳統十號好似淨係cmf/amf先會觸發
想問下連贏三場個黑波係咩人?岩岩轉會比人地個個小花牙朗屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞