[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
等k社出活動掛
睇本身個pool
legend球探已經係只會出legend
之後你搭隻阿根廷應該只係剩巴迪高同老馬
老馬同巴迪高 你搵到兩個球員有咩大分別
例如老馬既緊密控球勁巴迪高好多 咁你用張5星緊密控球已經分到出黎

平時砌組合 好多100%組合 不外乎都係涉及到國家/球會/位置呢d5星卡
bid既話都通常會好撚貴
明哂 唔該哂巴打
果啲5星嘅卡咪要打online先會有
我得一堆4星
好耐冇玩myclub 我淨係記得國家同球隊既5星卡只會bid先有
技能卡有冇得選擇要升乜技能?定係只會隨機?
Random
成日比廢技
咁On9
未見過出5星
人地課金隊
拎晒用唔著既黑波金波銀波去訓練一隊
係咁上下架喇
唔會出五星架
古惑招
半季有了
隻Game出咗幾耐姐,見過成隊都差唔多滿Level...
都痴線的
都出左一段時間啦 課金日日打 佢d任務送4000經
唔難啦
隻隻紅卡金卡滿Level,屈都屈死你
冇計,人地有錢咪粒粒星囉,現實世界都係咁...
咁都唔公平一係俾錢,無錢就俾時間
講真 佢依加有出featured players 又集集一開始都送咁多野 你地都仲話唔公平
當初出myclub果陣邊有依加咁易玩咁多黑波送
得罪講句 你以前唔課金 屎都冇得你食
依加出game起手淨係送果堆野+活動都差唔多可以砌到隊黑波
只不過沒有最屈只有更屈姐
嫌人升lv快 有冇諗過你唔洗點課金都可以成隊黑波
又唔見話咁快咁易得到黑波係痴線
咁課金既人比埋錢 再快d都唔出奇啦
講痴線 根本成個mode都係痴線 大家只係鬥屈黑波
人地課金都係有付出麻
唔課咪付出時間囉
PES叫好啦咁多球星你用...
你試下玩FIFA UT你仲嬲

玩呢啲囉呢啲好玩
以前真係玩呢d
但係依加周街5星黑波隊 你出去match唔係咁易match到呢d3星既隊
冇呀呢隊我自己打下電腦咋
電腦打到超級較強咋仲未打到傳奇
升下佢地做後備都有用既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞