[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
1. 你㩒射門要再早啲,首次射門技能只會提升技術同準度
2. 防線緊密度提高啲
3. 㩒兩下X可以出腳搶波,忌人地身後用,會變拉人犯規
中間兩隻CMF太矮,好易頂輸
佢有普巴唔用姐
佢呢幾張圖係想曬佢隊球員多d 真係擺正選唔應該咁擺
呢啲普通精選野又唔係紅卡金卡有乜好哂
中後場係真唔係幾夠人用,我廢咪問大家囉
中場輸身高 應該擺普巴搭軒達臣唔好用kimmich/白施華
中堅唔夠人就冇計 等抽卡
我依加係連myclub都冇玩
2017既圖就有 岩唔岩睇

當年0課金 好努力賺gp 玩清pool 皇巴兩隊應該齊曬 當年legend都應該有8,9成
以前legend有r9,亨利,列基美呢d 2018開始唔知點解就冇曬
入咗V5個Patch停埋自動更新都係有教練頭像
計續j pes2013
電腦屈撚到.. 掂一掂就罰球...罰球10次有7次入...
禁區附近射又易入.. 玩到燥
係 咩難度AI 都入 on99
放巴爾打中間 第一場就入三球
所以咪要射之前手動控制個龍移位先守到
個罰球系統太容易 龍門救罰球果陣又會被弱化
乜都唔做既情況下玩家同電腦都係鬥入
仲有冇人整最新轉會
我都留左隻2013係電腦到

求救

上返來小小啲人係冇咁On9
呢隻game啲ai可唔可以寫好少少,成日有盲點就會on99企定定,搶波係咁,控波係咁,防守係咁,依家連要個龍接波都係咁

呢球波係我入,但我覺得on9多過爽

都話㗎啦
400分樓下果啲根本就唔識踢唔識玩
所以有時我係到諗,打6星或以上,搵隻有蠱惑招嘅球員係係禁區頂死扭爛扭搏罰球,輕鬆射入,可能仲易過正常進攻去入波。
起碼真係會玩會組織丫
果啲後半場大腳係唔係都直線真係頂唔順
絕對係,依家差唔多係咁,扭到有空位就射,冇就回傳再唔係搏到罰球就直射,我中圈都照射既
唔係一早入左喇咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞