[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
你遲左起步 依加根本唔會有人用6X既人周街都係黑波隊
你用金幣抽幾次精選球員就開始翻身架喇
myclub要快速組隊黑波都唔難
你一開頭未有人腳,好難同人踢
1. 唔好踢排名賽,有D黑波班底先諗
2. 線上盃只踢限2999實力果個,有黑波班底可以踢限3999
3. 開頭打電腦球隊,升滿球隊精神、升高球員等級、拎無用球探抽垃圾球員食。
4. 有線上電腦盃就打,拎盡獎勵。
5. 踢Matchday,因為會分級數:0-449分、450-699分、700分或以上,咁樣技術實力會接近好多,最緊要參與到Matchday最後果part拎GP,如果參與哂每日4個Matchday每日最高可以拎到10萬GP(唔難)+160金幣(好難),然後GP就拎去就抽25000GP球員,一路一路收集黑波。
6. 金幣淨係一個用途,抽精選球員。
Matchday打到1000分
已經有15k gp
觀埋戰多10k gp
仲送一金一銀agent

有時間打晒4個都賺唔少

贏一場都已經過1000分
等咗咁耐一陣終於開得save
半個月巳經齊一隊全黑波
我myclub有佢
師兄們 新手入坑想問下myclub咭既顏色有咩分別?我有幾張紫色,唔同平時抽既灰藍色
「精選球員」是那些在週末比賽中表現突出的球員。每個星期都會有新的精選球員,而且他們會有獨特畫像設計。
為反映他們在週末比賽的傑出表現,他們的各種能力值會設定得比平常高。他們還可能會附帶額外技能,讓熟練玩家充分發揮他們的高超技術。
紅 強化版legend
金 普通版legend
紫色 強化版現役
藍色 普通版現役
灰色 舊版現役
有無訓練mode練
呢隻game 算係對非貨金玩家最友善
玩左幾年
課少少會玩得無咁辛苦
抽精選唔重複已經係好好
升人就食返自身球員普通版就好易升
無就食同位置同風格球員都可以但少好多
17-20都有玩
今集因為同20玩法無咩大改
所以無玩今集
出咗巴塞icon抽
20%中黑波,黑波有15粒,其中3粒係icon,好難中姐
本身係巴塞隊,有紅美斯、紅小白,諗住手上1500金幣全衝了

另外活動送咗個傳奇抽,中雲達華治
活動係出球探定就咁抽果種?
想玩番pes個ml了
屌fifa個cm年年都係屈速,好撚悶

中羅馬尼奧
就咁送一抽
4抽1金2銀1隻迪莊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞