[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
少林足球大力金剛腿

係你都擺個高啲既企起度丫

個波已經唔係射得好靚啦
擺個高啲咪冇事好似係
片同圖都係手機拍
物理做得唔錯
fifa好多呢d古靈精怪bugs 雖然玩果陣我冇遇過 但係上網睇親都想笑
係。ip8
pc好似冇分地區
ps4有分
日本個服係獨立出黎
要買日版入
title係用返winning Eleven唔係pes
利申 玩緊日服
唔知點解覺得咁樣影出黎 唔係高清少少濛濛地 有種可以以假亂真既feel
唔係啦,佢個Replay鏡頭好靚,Zoom近自然有境深效果

爭少少複製到經典

發覺上網啲教學都係假,自己拎到手感之後發覺youtube班仆街做哂手腳先拍片扮教人,其實就水鳩你
勁👍🏻
成日單刀出呢招都俾對面龍撲到,一係柱邊出界

唔出呢招射兩邊就多數中柱,黑仔到乜咁
新手想問有無生涯模式好似fifa 咁整個人仔出黎自己玩?意思係控死一個角色
線上就冇

線下就有

同埋線下比賽都可以揀定一個球員黎用
無錯 大陸仔十個高分九個外掛
埋緊龍果陣,左/右先推一腳再R2+射會易入好多
直線衝埋龍度射都幾易被撲到

一係就等龍出迎用R1笠射

係咪以為冇人睇到ai突然間減速撚玩家

以前winning係爽快見稱,但依家整到啲ai明明有排未越位就收步撚玩家,就知點解呢十年係大敗局啦

永遠屈黃金比例,進攻球員幾快都好,都要等埋個防守球員,自己走空左就會收步等埋佢跟係佢後面,咁既ai邊會有人覺得好呀
放心實會再出個張勁d
仆街!!
三隻VARANE

巴塞中GRIEZMANN,DeJong,Sergi Roberto
屌佢換唔換好,定食爆佢
華拉尼唔換!食爆佢
有無巴絲可唔可以分啲抽波運嚟

次次抽親一定有個 pool 會重抽,淨低一下就中本身有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞