[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
dlc本身就唔係更新轉會 只係更新人樣球場波boot果d
轉會要係game入面套用即時更新
巴塞icon 有冇享利抽
得細哨 迪高 佩老

恩沙基
btw紅底食黃底係咪無加倍效果 有紅底費托又抽中黃底 好想食左佢
樓主有無PES 2020 最新轉會補丁
講真如果你覺得2020係ok玩得過
咁不如建議你用百幾蚊買2021玩 又唔係貴 唔洗左等右等
gameplay又叫做好過2020咁囉
叻準又中龍簡尼 第七隻黑波龍
https://www.youtube.com/watch?v=oImpSEWXlfk&ab_channel=TudoDePES
1:17個慶祝動作原來真係有
當初睇trailer見到以為只係特登整出黎拍 game入面唔會真係出現
之前有人話2021仲衰過2020架喎
比你講一講走去睇下
而家減到158就買咗
咁之前都有個別球員有無法複製既慶祝動作嘛,好似尼馬徐衫咁

不過講真,PES D近距離燙射個動作模組真係整得好柒.....

其實應該係話成個動作模組都做得好柒,FIFA係跑動果陣柒,但佢頭搥、射波動作其實都真實過PES好多,只係個波俾人個感覺好怪
Welcome to 2021
好好享受
一轉天氣,手掣粒菇就壞壞地,有冇人有解決方法 ??
Bale波衫號碼仲係31號
師兄們夏蘭特值唔值得練
今日完成十抽
1黑1金8銀
全軍覆沒
我只係唔明如果依加仲玩2020既人點解唔比多少少錢買2021
如果你本身就覺得隻game唔ok 你就乾脆唔好玩啦d轉會/波衫又outdate曬
你玩得姐係仲留戀隻game
咁點解唔比多少少錢 當係買轉會/波衫/少少人樣 同埋gameplay有少少upgrade既game
2021係好似2020 但你話衰過2020又唔會
因為佢都已經咁似2020 仲點會有得再衰
個種感覺係佢脫離唔到2020既影子 係人都知佢同2020係兩兄弟咁 但玩落又有d分別
所以你又唔係比錢買轉會/波衫咁簡單
永遠揀晴天 垃圾天氣波都傳唔郁但電腦又無視 為難自己
你講ml?我好中意用佢 好有霸氣 成個小霸王咁
Myclub呀 我見最高好似去到94咁
我係手掣壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞