[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike

20連勝 打到上黑牌喇
第一次排名入top100
好遙遠......
又分享吓D gif, MyClub PVP

一直都咁覺得,konami都唔底幫
轉完會想玩,人地都買晒fifa
以前現實轉晒會先出既game
都可以仲係未轉晒就賣,要買左再等更新
其實可以等到減價先買
pes近年都係9月出 不嬲都先過fifa想搶頭啖湯
點知今年撞正疫情 轉會期delay都冇計
k社緊係理撚得你 一早定好左9月出
加上講明係season update 根本冇乜野要改 咪照9月出囉
買game之前你都應該要知呢d野 所以應該忍手到11月左右減價 到時又齊轉會
你自己買之前都知會發生呢d野 你買完先黎屌都冇用既
好似我抽中隻李三腳噤
博腳多 係間唔中有空位先射到一兩球遠射
李華度係咪傳統十號?

我覺得pvp既話真係好難搞,下下企係人堆唔郁
前修咸頓一場球王保法奧重生之後咁勁既

控球86,緊密控球86,盤球91

仲要齊哂扭波技能

除左盤球、速度呢幾個數值之外,其他野得60-65
家下都巳經8折入手喇
應該都好後期 先會出掛
中晒好野
講緊以往去到11,12月就減價 仲平過8折
咁果位巴打嫌隻game早出唔齊轉會又更新慢丫嘛
咁咪講聲可以再遲d買囉
同埋今年疫情 delay都冇計 我覺得冇咩好屌
我知錯了
屌呢啲先真係波丫!!開心好多!!
成日打啲On9一拎波係唔係都R1+O斬上去以為可以仲屈到真係悶到嘔
打住 myclub 熟習個操作先都得 平個幾廿蚊 only
都唔係呀我隻老馬傳統十號放佢起攻中佢郁喎
又,創意中前場指揮官不停走位係好爽,擺周柏豪或貝拿度施華起攻中夾兒子孫咸爺好化學作用
想問點係國家隊辭職
淨係想玩master league 應該pes定FIFA
見fifa今集都改左好多
pes既ml最大問題係劇本
fifa既cm係加左唔少野 但係有d野吹大左
例如d訓練要係咁set 要安排休息 個idea係ok 但佢個設定唔係咁user friendly 玩耐左其實想盡快skip曬堆野唔想自己安排
係轉會,經營方面我覺得兩隻game都係咁上下 fifa會多d細節位
育成球員方面pes一直以黎有得玩真樣真名重生人 襟玩過fifa
講到尾 我覺得兩隻game最終都係要睇gameplay
今集fifa gameplay我係失望
如果你純粹係想自己玩得爽 入波多唔在乎挑戰難度 咁fifa可能會好d
如果pes既ml唔係咁多劇本 gameplay會變到唔穩定 其實今集pes會明顯好過fifa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞