[hea game]PES 2021 討論區 (4)不像的末落遊戲。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

998 回覆
1 Like 1 Dislike
抽到都打咗個突,抽銀球第一個就連中兩隻
轉頭抽金球又中
有隻金球D.ALLI做肥料俾佢自己食...
NDOMBELE又好使好用...

突然好愛K社
(雖然都唔好得去邊,但其實係今集放棄咗FIFA因為實在太膠
有無真係唔知,大陸好似有國服鎖區唔開放,如果日本都有國服,可能我排行榜見到呢幾萬人只係PC玩家人數嘅冰山一角
啱啱睇到PES2020手遊下載量係3億
所以我諗,PES雖然人氣輸Fifa,但未至於好少人玩

今日派糖
俾你中哂好冇
聽朝早啲出門口去拉婆婆扶啦
星期一皇巴抽真係不得了

皇目標:華拉尼、拉莫斯、卡斯米路,其次卻奧斯、華維迪

巴目標:迪莊、布斯基斯,其次基士文、美斯、達史特根

屌你老尾啲AI真係白撚痴
通常都係轉隻食緊花生既中堅俾你,等你標出去失位。

當然啦,點少得撳極L1都轉唔到人呢啲閪野
三連勝杯次次第三場都比7成勝率/黑牌我
玩咗廿幾場 MyClub,仆你個街場場都必中門柱兩次

不論打人打電腦都係咁,單刀中頭鎚中遠射中

中柱個機率大過 ML,係咪正常
啱啱買game...想問啲轉會係咪未update嫁?㩒緊更新都係無變過
前鋒射門能力幾多
22號

手快過個腦撳咗落去 好彩中魔笛
過90,講緊嘅係包皮美斯
想問下my player係咪一定要睇晒佢sim成場我先有得踢

利申 啱啱開始玩

Harland...
FIFA21
禁區內用R2+射門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞