我和鄰居大姐姐的故事

1001 回覆
282 Like 18 Dislike
啱啱睇到完咗Ocamp
同仲妮曳曳完
樓豬真係講到阿冰好女神

成個camp嘅目光都係放落佢度
個時阿熙嘅女朋友應該重係秋兒姐姐
威仔睇完咁嘅反應的話
係幾威既
我冇寫過啲咁既野
巴打記錯左獸父?
真實黎講我以前都有同學為左威先去做幹事
我到而家都唔知有咩咁威
遠坂巴
啱睇就好
佢都忍得耐喇
唔算大崩壞呱
經歷左啲野啫
thank you
多謝山區巴
所以再整人物關係圖既一定唔再放大軍幅相

果陣急先求其搵幅頂住檔,話會後補另一張

點知到完故都未補
「嗯…你話係就係啦。」阿熙補充多句:「男同女好難發展到單純既友誼。做普通朋友或者得既,但係感情越黎越好果陣就唔同講法架喇。無論係個女既定係個男既都係。」

可能我諗多咗
即棄
今日我因為同班啊叔踢波玩耐左遲左返屋企

返到屋企竟然見唔到秋兒姐姐, 平時呢個鐘數佢已經煮好飯等我返屋企 ,今日到底係咩事 ?

於是我去左秋兒姐姐屋企門口拍門

等咗一陣,只見到秋兒姐姐打開咗半度門 中仲冇畀我入去,同我講

:熙熙,秋兒姐姐依家有 d 野做,你今日不如去買外賣

佢急急腳轉身去拎錢畀我, 見到佢衣衫凌亂仲透透地好似出咗好多汗

突然間聽到有少少熟悉嘅嘅男聲講:
秋兒?你搵緊咩呀

把聲咁似男社長嘅!?

秋兒姐姐好似有啲尷尬咁講:
你唔好理啦快啲去沖涼先

嗰一刻,秋兒面部表情係我從來未見過嘅表情, 夾雜點興奮有夾雜點尷尬

只見到一個上半身赤裸只係著住底褲嘅男人行緊去浴室 ,個高大的身影真係好似男社長, 冇理由㗎秋兒姐姐屋企應該冇男人

拎完錢佢就同我講:
熙熙,快啲落去買飯食啦唔好餓親

係佢閂門前一刻我留意到秋兒姐姐好似冇戴 bra 頭髮凌亂塊面仲紅紅地

喺買飯嘅路程,我不由自主咁諗緊到底頭先嗰個係咪男社長, 佢哋有發生咗咩事搞到秋兒姐姐咁色情

冇理由㗎

我認識嘅秋兒姐姐係肯定唔會咁做.....

然而........ 我竟然不由自主咁硬左
秋兒姐姐對波同塊閪都係屬於熙熙既
一向清純溫柔嘅秋兒姐姐突然變咗淫娃,我接受不了

幾時更新?準備除褲
大家係咪忽略咗淇淇,可能先係淇淇先至係正室
但淇淇讀中一可能先啱啱發育,點都係秋兒姐姐個初熟嘅軀體吸引啲啦
呢度其實係阿熙話比威仔聽以佢經驗,男同女好難變成單純朋友啫

冇事冇事,阿熙係直既
唔會太重口味喇
我有一剎那諗緊係咪我自己post左啲咩出黎

清水健巴好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞