買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有巴打話CX裝唔到apps?
7000g,linux os 60hz panel
8000g,android os 60hz panel
8500g,android os 120hz panel
打機8500g
應該唔可以好似SONY 咁自行裝APP
Thanks
有冇巴打知LG CX最平邊度買,做緊幾多錢?
如果43吋 主要for gaming同煲下劇 Sony x8500g 定Samsung TU8000 好
可能個個人唔同啦, 但D APP夠我用, 例如RTHK, 黃VIU , VIUTV , NETFLIX YOUTUBE , TWITCH TV , 如果好著重就買SONY 啦, 因為三星, P記, LG 都係自家系統
43x8500G唔使諗,無曬貨了
你睇price.com寫大量現貨嘅,打電話去問其實一部都冇

叫你買8000/8500H, 60T
我淨係知 G係2019 H係2020
8500G 無曬唔再出?
你試下問啲細鋪,可能仲有少少
今年係H年代,已經有8500H
我上個月已經搵8500G貨尾,問過幾間細舖都無

有一間好老實講開過盒有少少問題問我要唔要,好似腳架花(我怕係陳列)

你地係細舖仲買到既就祝你地好運

大尺寸既8500G反而仲有
Thank you 懵77~
G & H 你覺得最大唔同係d乜野?
8500G同8500H係咪差個airplay咋
Linux係唔係垃圾好廢?
見ps5個啲都未必做到4k120,買左部LG un7400睇波用住先。
巴打用緊邊隻soundbar?
hw q70t
細吋數8500G好似無Dolby Vision,8500H全線都有
兇宅電視有特價,點睇?
終於有人了解真相,其實望多望,係黑色位好only
你意思係邊啲機只係黑色位好?
蟲蟲65 9000H有無伏
我見9500H要11500
諗緊9000H/9500H/Samsung Q80T
請問Samsung有無得裝Twitch?
我有時鍾意睇Twitch睇人打機
如果睇9500H又睇黑位,我會比多少少上CX, 黑位無得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞