買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
正喎!一陣去睇吓先!多謝CHING報料!
Sony 呢間公司係咪on9
上年x9000g已經有其他廠有hdmi2.1
今年部x9500h竟然都係無
鳩公司黎
睇嚟要等 x9500 I

可惜我等唔切
55吋 三叔 Q80T 同 罪大X95H 點簡好?
真係X95H 好好多?
用Q95t 比啦
咁Q95T 同佢比。會點選擇?
Rtings就Q95t高分啲
可以打到ps5
樣樣全能 差在冇Dolby vision

X95h有齊Dolby vision atoms但冇hdmi2.1
不過日本製 夠哂吸引

如果唔打機我會㨂X95h
可惜我打
個event係k11商場搞
你消費幾多錢就有得計cash dollars
只係買夠3萬蚊就一定拎到最高上限$3000
去到4/10就完
本身唔係會員買夠即join都可以換到積分?
可唔可以用賺左d積分即刻扣番落部電視到?
唔係k11會員就即join
av life就係將d積分扣落張單到
留番尾數之後拎哂d積分先返去比埋尾數
好似我咁埋單$36xxx,扣左積分先碌卡比左$33xxx
尾數$3000等積分到手先返去再找埋
d積分會10月尾前入落你既k11 app
咁應該係你個銀碼大,岩岩打左去問原來本身唔係會員頭$5000唔會計分,但都唔該晒你
好似幾個月前都聽過巴打起k11 av life有呢啲優惠
可能遲啲又有
AV 生活買電視會唔會有問題?
上個月係做緊買滿$20,000直接做會員減$1,000. 不過都唔夠上面巴打講10月1號至10月4號呢個優惠好
如果入門機 唔打機 最多睇下netlfix viutv

買 p記43gx600h 岩唔岩?
依家係k11商場既優惠
其他av life分店無的
不是什麼會員?
Klub member
你係講緊呢個promotion呀可
係,我都係琴日入會
就算唔即扣都OK啦,遲啲都買條Soundbar,到時扣都一樣係平咗啦!商場又另外畀$600 買衫Coupon,夾埋成$3600,好抵!
各位仲見唔見有55x8500g display
Price.com 見8xxx真係冇得輸
想請教下咁多位巴打,我條Z9F Soundbar連後置 配緊X9500H HDMI(Arc) Connect. 如果我平時想手機播音樂,我應該用手機Sportify連落電視Airplay出好,定直接手機Connect Soundbar Bluetooth好?

我嘅Concern係經Bluetooth係咪冇咁靚聲同埋只有2.0聲?大家有咩建議?謝謝
諗住入手X8500H,但點解網上冇乜資料
Z9F都有可以直接airplay
出左去睇款
sony kd 55x9500h and LG Oled55cxpca

呢兩款點比軟?
用黎睇波同netflix 多
唔該各位巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞