買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
40HX700H
其實已經有賣
只不過未有人包膠
持續觀望中
個位最盡910mm, 43吋最細都970mm, 一係連個櫃都換埋, 但好大工程
錦市場上買電視打機40寸應該得40HX700H ,40吋論款同規格都應該最新最齊
巴打你係用緊咩amp?
我諗緊買JBL BAR 9.1但擔心緊呢個問題
pioneer vsx934

jbl好似真係有呢個問題,好似喺post76嗰邊見過

會唔會夾番sony soundbar穩陣啲
LG CX定Sony X9000H好
主要PS5 同睇波用
標準答案X9000h
成皮野好鬼貴呀, 如果7千左右是咪得samsung q60t 60r揀得落手?

都係netflix nowe睇4k波 ps5咁
成兩個level喎
首先你要幾吋先?
49吋
X9000H高level啲?
想買55吋
純粹x9000H 唔怕有印姐, 如果你經常睇波
同問, 我55吋
買咗部水貨三叔80T但factory 唔到番香港區/美國區。
有無巴打有心得可以分享下
我都想知 睇中75吋 a8h
6皮去到9皮,都差好遠

同埋lg 隻nano95個價都心動,但過往經驗令我卻步
想感受下xbox既8k威力
55吋最平買水機Q60R,係香港買五千頭左右
改埋區齊youtube Netflix 語音,粗用一流壞左唔心痛
諗緊買x8000h定x8500h好
最衰rting未有review
水貨係虫虫度買?
除非你想感受下集運既風險,改區既體驗先換得黎平個少少,否則都係香港買算
sony 啲soundbar暫時都唔會考慮..
都岩, 諗著去ssp outlet 買
同價位49吋是咪得q60r? LG有冇?
ssp outlet = 深豬都1/F ? 好似無水機賣(唔肯定)

LG 中低價led機我留意因為睇唔上眼,oled先係LG既強項!d人買LG 10個有8個都係買佢個magic remote,你去誠哥舖佢sell LG都係齊Apple tv YouTube Netflix 同個遙控!同埋唔好唔記得產地已經開始入緊印尼貨,如果電視嘅售價跟返made in泡菜賣係一啲都唔值!

Q60R市場上應該得返55寸以上既貨,你想平又想49吋我又建議不如去虫虫睇埋49x9500H ,六千三人仔
打機梗係可以用OLED 啦, 邊個話唔得? 係出事你會唔會俾錢再多部姐; 你唔夠錢上55 都冇辦法, 48 都唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞