買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Sor 應該係outlet
上網Order現金價
加100連送貨

碌卡唔清楚,不過你預收手續費
Sony 9500h幾銀
馬拉製嗰部係x9000h嚟,港行x9500h全部都係mij
最慘係韓制等到變印尼制
睇錯咗添
唔該巴打
咁有冇話邊到買x9500h最抵玩?
同問
同問
巴打 你上網係指佢Facebook?
我唔見佢有網址
Google 到以前啲人鬧佢黑店
見到有人問價,話時話巴打有包膠未?
Airplay常唔常用?苦惱緊買43gx800h定43x8500H,又打機又中意睇片
睇左好耐,32” 好似冇咩人講
想問下買比老人家,32” 有冇咩推薦
ps 5 高hz 玩槍驚就有用,所以計畫面點都係出x9500h, x90h 出黎加個hdmi 2.1 出黎低cost 高價出貨口者
其實sony d乜嘢ready for ps5電視,係咪即係代表hdmi 2.1???定係有d乜嘢獨有功能?
43" 5000左右budget。主要玩switch,睇netflix同airplay。係咪都係LG 或三星,邊隻會好d?
8500啦差1000用兩用又後悔
Hdmi2.1
Vrr
Allm
想問各位巴打
Samsung q80t Q95t
Rtings 分好近 功能一樣 只係hdr好啲
個網都話話冇乜錢 可以買80代替
香港個價 2部差$4000
其實值唔值?
或者多左個one connect box
ching 問啲嘢同我早兩日問嘅exactly 一樣
你自己覺得connection box 會唔會好似多舊野先? 唔會而budget 又ok 咁梗係Q95T
最衰rtings冇95 得90
想睇下95有幾多分
睇落大家係prefer 9500系列多過A8H?
咁A8H係咪買唔過
同埋見有ching話如果會插電腦落電視度睇野既話未必好?
爬完文唔知有冇理解錯:HDMI 2.1純粹係因為打機想要8K畫質?
一部Led一部係oled⋯⋯無得比喎
你要念清楚自己多數睇乜,筆直,再決定
我唔係pro, 但黎緊搬新屋都諗住買部新電視,跟左呢個post 一排
畫面就一定係a8h 靚
但始終oled 會燒印係暫時避免唔到
易有燒印嘅有電視台logo, 睇波個個score board
如果你用途唔會有咩畫面長期定住嘅,咪放心買law
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞