買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
邊間舖丫?
誠哥 最後一部
非andrioid ar ,呢方面弱d
正仲可用信用卡
試過PS4 駁Z9F再駁電視
個畫質差左好多
反而駁電視再出Z9F靚好多
唔係仲會送按摩槍咩?
Sorry我真係唔記得,65吋我記得係av奶個價係寫2萬8千幾,賣個個人就講可以平少少比我,跟住又用個dyson換左當1800cash,計埋今次的卷,好係我計過係2萬1至2萬2左右,如果你真係想知,我要所屋企睇返張單先話到俾你聽
咁又唔駛
都真係比得多
不過你唔介意果4點就得
所以***的人都話未見過比咁多禮卷,通想係幾百蚊,不過呢的錢又比我用返落部電視
3叔43tu800 好定pan 記43 gx600好?
筆直3000-4000
同問43吋邊部好
Sony KD-49X7000g
Panasonic 49GX600H

邊部會好d

budget 5000樓下
主要ps4/Netflix
5k 應該買倒 49GX740H / 50HX700H
呢2部係咪細鋪先做到5k 樓下
請問有冇邊部機平, 55", 有語音輸入, 俾老人家用?
語音輸入用LG啦
不過最好帶佢地去試下個操控
兩老話個搖控好難用
新入伙想問下有無巴打買左lg cx/gx
想知有無食評
上網做過功課好似分別不大
想幫屋企人買電視,主要係睇電視+Netflix,筆直五千左右
爬完po比較緊Panasonic TH-50HX700H / TH-49GX740H/ TH-49GX800H;
700H/740H同800H差四百蚊到
想請問三部既性能應該點排?
新手睇完spec都唔係好明有咩分別,定其實普通睇電視無乜要求,三部機都睇唔出咩分別?有平/有貨就買得?

唔該晒
有冇巴打試過SONY電視有死點/光點 打番去換?
係咪7日內通常都有得換?
洗唔洗比咩證明佢?

利申: A9G黎, 開紅色有3點係黑左
未夠7日, 有原裝盒
理論上數字愈大愈高spec
2019 gx
800>740
2020 hx暫時得700,同740相差好少

去p記舖頭或者中原,睇下睇唔睇得出咩分別,問下sales都會教下你
去嗰間中原嘅Display得49hx900同50hx700, 現場睇hx900真係靚啲,但over budget

仲有部43gx600h,睇落好似同50hx700差唔多,但Sales話600h錄影中唔可以轉台所以不了

50hx700佢話要到下個月中先有
但電視壞咗趕住買新
唯有再去P記鋪頭睇下,多謝巴打
Oled好似所有牌子都係用LG panel
但品牌問題,連登仔都係鍾意sony
坦白講 P 唔買最 Top model 就揀其他牌子。
我買了LG CX 55 ,已使用差不多一個月,極滿意。但如果你必需android,就無計了。LG CX壞處:本想加soundbar,但我座檯,個高度太低,放唔到,不過覺得CX本身個聲都幾好(其實係焗住用番電視出)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞