買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我唔知A9S個tune色同A9G有冇分別
我果時係比較A9G同CX
A9G係自然好多
下年7、8月
有時覺得, 又唔知人地點TUNE 色, 其實同級下, 咪看D細節, 例如SONY 咪ANDROID, LG 咪有個好REMOTE, 同埋其他細節野, 自己鍾意邊部咪邊部, 當你家得一部TV 根本冇比較, 到時自己鍾意點TUNE 都得
大陸Sony X9500/9000 安返Netflix 播唔播到4K?
唉,都唔知揀咩好
飛利浦有39個月保養
P記43gx800h 百記 $50xx 買唔買得過?
唔打機、android、airplay先好考慮
身邊好多人都買咗sony x90H, 有無ching有用緊?
49吋15000蚊樓下,主要打機睇波係唔係x9500h最好?
見好多人話買支那機跟住再改入面設定變左國際版 想知睇唔睇到香港既台?
led最靚係佢,不過唔support 4k@120
差唔多價位既話邊部support
其實去黃金 啲鋪頭買電視有冇咩大問題?
見啲價錢平d
LG cx 48
$15000唔駛
冇得用卡
冇贈品
冇安裝
計埋有時起咸片生命仲平
想問LG NANO86, 眼同機距離120cm左右, 要55吋會唔會太大
真,其實可以手動tune,76教埋你點tune最好
有包膠未巴打
Panasonic hx900h 玩ps5/xbox 應該ok? 見佢支援hdmi 2.1 不過唔知有冇vrr ...仲會駁下macbook
我仲未買
目想問下8500H 同 ***Q60T
大家會點揀會睇Netflix, 打機,睇波
同埋大家會去番誠哥到買, 定係揀PRICE.COM 果到搵一間黎買
我見兩邊相差$1000到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞