買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
真係唔知點解X9500H唔可以

要X9000H先可以
最後買咗BX, 唔知 ipad 會唔會轉咗送第8代
近排打算買電視 爬咗少少文 發覺好多師兄都唔太推三星 點解ge???
好明顯部電視係出黎比d 機友
連豐澤買9000H 都送Playstation Network prepaid card
用緊Sony X9000H 請問有咩Spund Bar推介?
大約3 4000蚊左右 Thanks
我去豐澤佢推三叔比我喎
我估唔會,記得跟番流程去登記啊
豐澤之前狂推LG
想問下ching們電視掛牆架用邊隻好?而家個部係55x9000h
唔係唔推三星

係豐澤啲sales 係咁叫人買三星黎收多啲佣啫

揀咩牌子其實都係睇你需要
Yanaha yas209
唔該爸打 係咪得通利可以買到架?
Sony 43" x8500G vs x8500H
地方問題 放唔到大機~
G 同 H 除左 PROCESSOR 唔同~
你地會點選擇?
新手一問 邊間係生命?同埋巴打你呢款型號性價比高嗎?謝謝
X8500G 好似55" 先有Dolby Atoms同Dolby Vision, H 系列先有, 有錯請指教
av生命
唔知算唔算性價比高, 只係格晒價 49" 呢個價位有齊晒 dolby vision , atoms 呢啲 features 應該得呢部
唔該巴打 但呢部知唔知有冇os upgrade呢?
第一頁話有得upgrade 好緊要。其實唔明點解
OS 舊無 upgrade.可能 built in youtube / netflix / 電視app 唔會 work
不過部hx900 8月岩岩出應該可以玩一排
8500G無曬43吋唔使諗了
巴打向邊買
我係配呢隻, 我在price hk 搵, 第一間就係, 連$300 安裝費
A8H 唔係孤兒仔OS 可?
因為PS5 換電視, 諗緊A9G 定A8H
唔一定,細鋪都有賣
想問x7000g 8000 8500有咩分別
就咁睇硬件好似一樣求指教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞