買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咁大劑我都係今日問黎
無預過要等咁耐
先排行過唔記得百老匯定係豐澤門市見過有
但貴好多
巴打你睇youtube 4k60fps啲片順唔順,尤其係女團嗰啲,我部唔係好順,間中會窒,睇番youtube入面個速度已經有80Mb
sony電視有冇得續保
我係原post
仲未買
有位擺我都想上49,43已經最盡

等緊睇下有咩優惠
其實avoutlet 得唔得 我見以前被人鬧係黑店
BUDGET幾多? 要43"?

avoutlet有咩問題?
啱啱有fan買咗43X8500H,無問題
近排有咩商場有優惠?
送貨洗唔洗另外加錢?
唔該巴打
想買部電視俾家母
唔知點揀好
預算7500以下 夠用就ok
啱啱開始做嘢 預算真係唔太多
(想揀一款適合家母睇既電視)
有諗過sony x8500h

求巴打們幫幫手
49-55吋
4K
AV OutLet

Sony KD-49X8500H $7600 此價格已扣除禮品/贈品
請問sony 32w660e , 係咪無咩軟件可以裝?
得佢內置個幾個? viutv apps 都無
我都諗緊
x9500h好正
但好似差咁啲咁
雖然我唔打機
但出齊或者換埋chip真正升級個感覺會好好多
真係要等x9500i
幾時出?
下年啦
出去行個圈問下,你會發覺有大舖會賣得平過佢
當然係要食現金卷+回贈計

你要比現金加自取加唔要贈品就Av Outxxx平
本身想買lg cx諗住用 6-7年但oled驚易壞
之後睇中部nano86 便d 唔係oled好似冇咁易壞又support hdmi2.1
但係見rtings冇review 出面重要有人話lg after sales好差
sony 9500又唔support hdmi2.1
已經睇左成個幾月都重未買
同你差唔多 但又等唔切x9500i
所以我最後應該會㨂Samsung Q95t
不過冇Dolby vision , dts:x
想平平地買部43’ 擺房
想問下TU8000同TU8500大唔大分別?
主要睇Netflix, youtube同睇下UHD blu ray
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞