買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Pan 43Gx600H
Z9F就記得加埋Z9R
唔係就真係唔嗲唔吊
用緊ST5000 答你無physical後置真係差好遠
我上網睇佢冇話支援vrr 4k120同allm,Z8H應該行唔盡?
介唔介意話我知你睇咩資料?
RTX3090都未做到4K 120,
PS5/XBOX 可以行4K 120我真係想睇下
唔係話唔好換電視 或者追新野
科技野不嬲有新買新
但如果單純係為左部PS5 我覺得唔需要過份考慮依D TECH SPEC
因為根本冇可能行得盡

上網睇到

回埋樓上,確實a8h係冇VRR or ALLM 自
Both the X900H and Z8H will eventually offer gaming-oriented HDMI 2.1 features, in addition to the usual game mode, but the level of support is inconsistent. The upcoming X900H firmware update will add support for 4K120 content, VRR, and ALLM to the TV, along with enhanced audio return channel, or eARC. The Z8H already supports 4K120 content and eARC, as well as 8K content at up to 60 Hz — but it doesn’t offer VRR or ALLM, arguably the two most important items on the list for gamers
請問邊度買電視最平又冇伏? 之前sogo做過3000回500 係咪最抵屌?
等巴打撚完包膠
av生命/avoutxxx/誠哥
有時三間都差唔多,自己比較下就知
等包膠+1,想比埋mon & ps5
見網上有教學用支那版既罪大LG生腥機 平成一半 個堆機其實用落係唔係差唔多 如色水功能方面 有冇用家講下?
距離 9呎
應該幾吋電視好想問??
65吋怕個頭要2邊郁
同問個堆支那版係唔係無問題?
想問sony x8500h,x9500h其實分別大唔大?
如果平時睇youtube netflix,唔打機,有冇必要買x9500h?
新手想問,如果用電視嚟做電腦mon,邊隻model會好啲?
有必要買x9500h
比屋企人睇電視,平時佢地睇小米盒子d 台多,唔使android tv d 功能,唔使打機, 牌子prefer sony/samsung, 係咪x7000 g 已經好夠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞