買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今代cx好似有新防燒印技術,關機後自動消印,消印期間可以重開部機
有冇人用緊Q95t??
感覺如何?
知唔知佢送嘅英超通行程 如果到下一個賽季 可以就咁比錢續?
想問吓LG 個OS有冇得裝藍色ViuTV app? 想買nanocell86 ,呢部好冇? 我見佢有齊hdm2.1 , 我用嚟睇波,打fifa, 睇吓viu Netflix 咁, 不過點解rtings冇呢部嘅review
佢想nano86即係呢部

LG 55UN7100我見好抵6000內 點睇
Sony a9g 定 a8h?
Please vote
啱啱响tst K11 AV Life買左LG 65CX
$36xxx
1/10-4/10期間k11有coupon送,可以換到$3000 dollars
當平左$3000,埋單$33xxx
免費上牆安裝
仲送$400 戶戶送coupon & $2000惠康coupon
仲有隻apple watch series 6
LG轉左產地後水位大增,贈品都送多左
有冇人係AV生命 訂左49HX900H
八月尾訂左到而家都未有貨
眼見其他鋪遲左都有貨派 裝到機
想問下3000係要係返k11買嘢?定係點?不過我估你買到3萬幾先有3000,我都等佢條jbl再平先去買
求救
半年前買左x8500g諗住用黎打PS4 pro , 每次當人畫面setting 較去遊戲模式就lag到仆街... 反而轉番去標準就smooth好多,但相對graphics就好差... 點解會咁
個3000 avlife比我當尾數用左佢黎找數
係,3萬一定拎到最高價既cash point
求救求救
想問下專家意見,p記TH-55HX800H同埋sony X8000H比較邊隻好d?如果budget係1皮左右既話大家有冇咩型號係抵玩,推薦架?新手上路,第一次買機
P 只買 900H
900h 都有性趣,邊到有包膠睇下,未得閒去試實物
好似得49‘’?我想買55‘’
Q80T
FYR 今日去咗P起sogo嘅陳列室;55'' $12500+送部藍光機
12500咁我加多幾千夠換部Sony x9000h
咁正?我都想換機,不過係A8H,都係咁上下價,會唔會都有$3000?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞