買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咩app睇Nba?
係, 岩岩問左outlet 得番60t 行 7xxx
錦留意美孚/土瓜灣嗰間,祝師兄買到心頭好
等你報告
55吋 sony x9000H 定係 samsung Q70T 好
三叔贈品有d 吸引
同問 不過睇spec既話49吋或以下 x8000h抵d
主要都係motionflow分別
一個50hz一個100hz
唔知係咪好大分別
如果唔睇波 又唔打機 咁佢模擬100hz都夠用 所以係因人而異
LG好似冇NBA官方app
不過如果你搵到link都可以直接AirPlay
小弟想買部電視俾家母 32吋請問有咩好選擇 定係咁細求其買都一樣
Fifa打得多 就會有印
of couse 可以啦
SONY 32W660G
留名學習
買左***95t,有死點,上黎睇左有4點,之後打返比我問我換唔換,定要咗部電視不過比返超市禮券我,果斷要超市禮券,今日上去攞卷,連三星隔離啲counter都問我點解,買的咩有咁多,平時都係得幾百蚊,仲話我好好彩,如果真係唔太介意死點,換超市禮券真係好過換電視
求巴打賜教 $3000 budget 想買43吋4k 平時打fifa同Netflix

結果得tcl skyworth 同海信係依個價位 睇落就好似tcl p8m同 skyworth 43q36 比較新 行android O.. 可以俾d意見嗎
幾多錢??
即係本來冇禮卷 見有死點 先送比你??
5000蚊惠康,送左部電視黎我睇到有死點,跟住三星叫左人上黎睇,之後收到電話佢就話有幾個選擇,可以換過部新,第二就係唔換機,要咗呢部係,不過就會比返超市禮券,百佳或者惠康5千,不過就無得簡邊間,我諗諗吓,其實我唔係行到好近同用個的全白畫面,其實都搵唔返係邊,如果送部新機都係三點以下都無得,咁不如當平多5千,的卷實用得到
5000咁正??
啲死點 如果平時睇電視 明唔明顯?
一點都唔明顯,個細粒過的酒米我睇住電視行近都搵唔返,左上有兩粒,一粒黑一粒少少灰左,仲要係三星個個人同我講有粒灰左,如果唔係我都唔知,一粒右上,三粒都要行到去差唔多10cm內先見到
咁幾抵
仲有5000賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞