買電視機換電視機集中討論區 (19) 有問題睇咗#1先

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有冇巴打係用A9G?
知唔知點樣可以駁到電話(An)或者電腦個mon
上電視? 佢又冇screen mirroring 個input
wifi direct 又連唔到 係得airplay有
前者,完
留意Samsung game mode hdr畫質會下降
你講嗰個係90R先有嘅問題
我問過一個外國YouTuber
95t呢個問題不存在
同埋佢最新有左firmware update
無野了, 睇番評價, Q95T個game mode downgrade應該解決左
邊度有得睇?
小弟想換部49吋電視
追左一排post
諗緊買罪大x8000定8500好
想問幾個問題
1. 雖然兩部既差價都係千幾蚊內,但如果主要用途都係Netflix,睇戲,間中打下ps4,係咪x8000 50hz都夠哂呢?
2. 見好多巴打都去av生命,但見佢貴過price搵到既一般價錢,其實係咪去price搵果d舖買都ok呢?
3. 睇到第一頁話x8500g係孤兒仔無得update firmware,想問x8500h可以update嗎?如無的話,其實大唔大影響呢?
唔該哂各位巴打
1. 唔買ps5?? 買就要x9000h

2. Avlife 網個價係假 實際去鋪問會平多千幾二千 連埋啲贈品 再信用卡 分分鐘平過av outlet
https://www.youtube.com/watch?v=ne_S8CYKbxU
11分鐘講game mode
睇到好過上一代好多
想買
想問下而家有冇hdmi 2.1 switch???
Tv得一個hdmi2.1 明顯唔夠幾部遊戲機將來
如果有soundbar(有arc)既
攞埋soundbar黎用?應該都多兩三個
Me too 入左X9500H...無知一問其實有冇機會software update HDMI 2.1...thx
冇可能應該
即係部ps5直插soundbar??
唔經電視?? 可以架?
有畫面?
好賤

出部新機但唔加HDMI 2.1 , 枱起9000H個價

但鐘意MIJ 所以揀左9500 等Xbox / PS5
9500冇寫ready for ps5喎
冇vrr allm
其實我成日都Netflix 多,打機我差唔多淨係打FIFA,所以玩到就得, FIFA都冇畫質可言。

但係9500 冇hdmi2.1真係....🤦🏻‍♂️
如果齋打fifa應該得嘅
我諗佢應該有排都去唔到4k120hz
問左成個月
最後幫襯built in pro買左LG CX 55” 扣埋信用卡優惠萬7有找
唔該哂呢度既巴打
built in pro 評價ok?
正正常常態度幾好 見親人屌佢都係送貨甩底
但我準時收到貨師傅重幾好傾
見佢有係蘋果落廣告就幫襯左
有沒有贈品?
我剛剛用了一個月,超滿意,但座擡,太低用唔到soundbar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞