BNO: 單人走難攻略 (個人風險 + 最低成本)

853 回覆
526 Like 26 Dislike
寬頻/收費電視就Cut左佢啦. 都走. 一了百了.
去到冇錢,唔l 批都似

窮l 去移民,冇咁易

俾錢提早完約囉,好似係
關你撚事咩,五毛,你咁出名以為無人認得你呀

政府同藍絲都話唔鍾意香港就走丫嘛,你仲入嚟維穩托咩,躝返出去其他post搵錢啦
lm
咁仲有家人係香港果啲 間屋企住緊
日撚日收啲追數信都係麻撚煩 攪到就攪啦 好黎好去
大學應該就算住滿3年都唔得
因為佢係要settled嘅status
不過BC先count settled
Bno visa唔得咩?都係settle左可以讀書工作
講緊學費
即係點都要比international tuition fee
Lotr 好似要有medical insurance先得?
咁會煩到屋企人即係同住啦,佢地仲要用就唔洗cut啦
如果成個機場
有一條隊裡面有齊嫌疑最高嘅人喺裡面
我都會調哂啲人去查嗰條隊
唔駛理其他位啦

等於以前搜巴士未又係咁
邊有人諗過咁嘅野都做得出
Life in UK test 要test 乜?
樓主答過幾次
皇軍玩鳩你又無成本,有咩問題,況且機場而家咁少人,你去機場係自招嫌疑

Tg admin 同 搞手都有危險既時候,下轉就輪到有出過去既都拉

其實約埋一班扮旅行check in 會唔會安全過單拖,不過一班人又太高調咁
呢個係LOTR既條件黎架咩?
最後入藉唔係要考咩?
依加問完, 你6年後仲記唔記得
連登仔真係九唔搭八,自己搵好過。

Prepare for the test
You’ll be tested on information in the official handbook for the Life in the UK Test. You should study it to prepare for the test. The handbook is available as a book, an eBook, an e-Learning subscription or in audio formats.

You’ll have 45 minutes to answer 24 questions about British traditions and customs.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞