[長氣多圖][無限期] 香港staycation之旅

987 回覆
297 Like 43 Dislike
原來呢間都無late check out咁19?

見佢都收你成2K5你再加500去upgrade
佢正價五舊水內連加一真係算平嗰一grade了
有生蠔食算係有驚喜!!
我覺得好食嘅一道菜,無論點煮都好,都應該係強調食材本身嘅味道
調味料/醬汁/配角嘅作用應該係提升食材本身嘅味道/層次
當調味蓋過食材嘅時候,咁不如直接食調味料
最討厭啲人食咩都食勁辣或者勁重味
拜託唔好quote文啦
岩呀
咁多位高抬貴手唔好搞到成版都係圖
其實唔影響到其他人就無乜大問題
有乜討唔討厭

咁我地其實只係食左夜晚一餐
都仲有幾舊水淨
之前問過酒店話可以用係check out果日lunch時段用
而下午茶同晚餐就唔用得了
原來呢間都無late check out咁19?

見佢都收你成2K5你再加500去upgrade[/quote]

星期日都多人checkin
而且我食完buffet都兩點半
就算佢比我late check out都無咩特別用途
留名慢慢睇
樓主呢個po幾有趣不過睇相都覺得洗費好大了
香港最貴嗰幾間就黎俾樓主住完了
一開始果d洗費好低姐
Rosewood果d太貴有排都住唔起
睇樓豬啲旅記有種去旅行嘅感覺
但依家好似發完個靚夢咁
香港都仲有好多地方可以發掘
其實我去果d地方都好普通
想試下以遊客角度遊下香港
Imax巴好有米,去咁多地方,留係香港都嘆盡既。
樓主住開RC / Pen / FS / MO,Rosewood唔係同一級數
quote撚完圖未..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞