連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
竊書不能算偷……竊書!……讀書人的事,能算偷麼?
😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

之前我開反蔣狗既post 開係創意台又俾人搬開係時事台又俾人搬,但係蔣狗就咩台都得吹奏自己既post而冇俾人搬

之後有個反教會既post又俾人搬去吹水台,你話係咪滅聲啦,而家吹水台根本冇人睇

有冇撐連既回我

BTW 連囝係基督徒

如果冇針對,點解星座命理可以留係學術台?

??????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????????????

星座命理可以用統計解釋 技術上又好可以係學術 但admin無啦啦搬就係另外一回事

你咁講算唔算skip左呢個point
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用
十足十啲數臭香港但又唔肯移民嘅人

你唔好比我見到你屌香港政府
連登最叻就係歪理

成班柒頭用老翻野, 睇captv 侵權片, 但就無恥到屌鳩人地做侵權片video.

正虛偽撚 。 仆街啦。

冇用老翻嘢,冇睇captv喎

1.有冇上過this app
2.foxy bt 迅雷
3.上youtube睇陳奕迅演唱會
唔舉例啦
係囉2個都係盜版狗 你都唔好用盜版啦快D走啦 唔係又比人屌

我冇資格屌人用盗版
但屌你雙重標準就可以大大聲
on9, 高登所有野有拎個版權?

冇拎版權=唔算抄
呢d post 就係可以block 撚哂d高登打手
( Show Blocked User - KevinGameiro )
返高登啦 垃圾波台狗

岩啦岩啦 唔夠人講就block啦
少少野又引曬啲早洩走狗出黎吠
返去搵你牙joe啦
終於追哂post
( Show Blocked User - KevinGameiro )
返高登啦 垃圾波台狗

真係連登先有呢種玻璃心小學雞 屌下連尼住就block

而佢地又睇唔到連尼住光環越燒越無, 睇個聲明post 依家屌佢已經多過含佢
高登個forum唔係註冊商標 但谷阿莫啲電影片係有版權
咁講法高登啲icons都係盜版啦 抄外國
Joe仔幾時告鳩連仔侵權
支持Joe 仔

高登個forum唔係註冊商標 但谷阿莫啲電影片係有版權
咁講法高登啲icons都係盜版啦 抄外國

冇註冊=唔算抄
臭蟲論
少少野又引曬啲早洩走狗出黎吠
返去搵你牙joe啦

反連登就係早洩狗
反痢=獌
其實現今世界有乜嘢唔係抄
呢樣唔抄得嗰樣唔抄得 呢個世界冇進步
連登咪就係進步嘅體現囉
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

你夠膽話連登100%原創 咪當你贏
人無恥

你夠膽話高登100%原創 咪當你贏
人無恥

時事台啲水準真係

你依個結論真係
連登咪就係進步嘅體現囉

惡到 成浸支那味出哂黎
咁到底係鄉土抄u汪定係調返轉
返高登啦 垃圾波台狗

而佢地又睇唔到連尼住光環越燒越無, 睇個聲明post 依家屌佢已經多過含佢

哎呀唔夠人講呀點算呀
唯有貼句Show blocked user 出黎啦
返高登啦 垃圾波台狗

哎呀唔夠人講呀點算呀
唯有貼句Show blocked user 出黎啦

連登咪就係進步嘅體現囉

惡到 成浸支那味出哂黎

原來支那都可以變成論點
咁你贏囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞