連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
一個黑人憎 一個唔黑人憎 默就係咁簡單

一個黑人憎 一個唔黑人憎 默就係咁簡單

講咁多做乜,原因得一個
就係取而代之。

高登admin + joe d仆街野,仲點撐
其實高登台名好特別,唔似香討其他論壇,例如體育台就包晒所有體育,唔會再分單車,足球,藍球...

屌你而家連登抄足晒咁既layout同分類,都唔撚叫抄?做護主狗高質d啦## power off你呢隻狗

我冇話抄台名唔叫抄

係針對緊你嗰句「抄十成」嚟討論㗎咋

你閱讀理解拎u?

而家係直頭成個分類layout都抄鳩人啦抄左人"體育台"名,再抄人layout將成個體育運動係同一區討論,不作分類,根本係成個討論系列再抄足高登,屌你

唔分類等於抄 ?

望下其他討論區都會細分啦,我只能夠講,唔係抄,但似足9成9

嚴格嚟講係七成左右

因為:
1. 呢邊嘅網頁版有再將台名作簡單分類
2. 有政事台、自選台(自己揀鍾意睇嘅台)、熱門

以上幾點係建基於高登嘅分台layout再稍作調整,可以話係高登分台小改良版。
出而討論區會細分,連"cc台"都分香港世界新聞,時政討論.....

但高登無,你可以話佢分得唔好,但亦將所有討論集中一版,百花齊放,而定所有台既模式分類都似足9成,你同我講唔是抄??😆😆😆

呢度有自選台、政事台(時事分台)
出而討論區會細分,連"cc台"都分香港世界新聞,時政討論.....

但高登無,你可以話佢分得唔好,但亦將所有討論集中一版,百花齊放,而定所有台既模式分類都似足9成,你同我講唔是抄??😆😆😆

reddit都冇細分喎
又係抄高登?

reddit都冇細分喎
又係抄高登?

算啦,淨係講分台layout嘅話,真係冇得駁,係有抄,不過唔係九成九咁解。

而個係後期啦,開台果時係完全一9樣,多左個黑洞咋

老實講,抄咪抄,你成日護主做乜?我直頭支持抄埋高登個賜酒派膠同用埋高登個名😀😀😆

我上面咪話咗係建基於高登分台架構再稍作調整囉

邊有護主,我係有嗰句講嗰句,不知幾中肯
覺唔覺套用高登文化落連登既人默認左連登係抄高登
包括成日回帶話釣新會員果班人
高登舊會員釣連登新會員?
用明朝既劍斬清朝既官?

而個係後期啦,開台果時係完全一9樣,多左個黑洞咋

老實講,抄咪抄,你成日護主做乜?我直頭支持抄埋高登個賜酒派膠同用埋高登個名😀😀😆

我上面咪話咗係建基於高登分台架構再稍作調整囉

邊有護主,我係有嗰句講嗰句,不知幾中肯

公道講句,連登擺明抄高登,如果連登介面成個香討咁邊有人過檔

後來先加,一開頭無
邊有得比呀on9
谷阿莫仲要係擺到明犯法
又成班打手全面進場好撚煩

如果連登係盜版
咁你都係用盜版嘅盜版狗
幾時台名都有版權
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

你夠膽話連登100%原創 咪當你贏
人無恥

連個名都基於高登

LIHKG ????
基於甚麼
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

你夠膽話連登100%原創 咪當你贏
人無恥

連個名都基於高登

高登個名本身都係基於其他嘢(高登電腦商場)

笑死
樓主不要ignore此留言哦
屌樓主係三色貓
大家可以收工

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞