連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
因為高登多年管理不善、縱容五毛、鎮壓異見、獨斷官方apps,所以連登乃出於正義之師

咁連仔有邊樣做得好?

管理不善 - 開頭扮親民依家潛水
縱容五毛 - 連登就縱容小學雞同護主犬
鎮壓異見 - DEL POST
獨斷官方apps - 唔比DAT 開第三方APP

個4樣其實放係高登重誇張
所以我簡係連登

上面回左你了, 無人話會揀高登

佢明係抄高登, 但總有班護主話唔係
話高登抄外國forum, 所以連登唔係抄高登
因為高登多年管理不善、縱容五毛、鎮壓異見、獨斷官方apps,所以連登乃出於正義之師

咁連仔有邊樣做得好?

比多個選擇

依家郁啲就將人個Post 四圍搬, 想佢沉底就搬你去吹水台, 咁叫管理好好?

所以選擇好重要 正如好似買左個服務 我唔滿意 可以換第二個service provider

重未有膠登個陣,就迫住係紅登同班五毛玩

咁連仔有邊樣做得好?

比多個選擇

依家郁啲就將人個Post 四圍搬, 想佢沉底就搬你去吹水台, 咁叫管理好好?

所以選擇好重要 正如好似買左個服務 我唔滿意 可以換第二個service provider

選擇係順d呀, 呢度過得黎都揀左連登
但連登點樣唔係抄高登?

咁連仔有邊樣做得好?

比多個選擇

真係好on9, 明明開個Post 係創意台, 佢就搬你去第二度, 佢點界定個Post 係咪創意台post, 以前係高登創意台不嬲可以任開post, 因為創意既範圍好大, 無清晰界線, 依家就佢中意就四圍搬post

搬左又唔通知, 開頭又話增加透明度, 又懶係親民
依家中意搬就搬, del 就del, 唔應就唔應

咁連仔有邊樣做得好?

所以我簡係連登

好point

當一樣service既quality好差或者唔可以接受,而無/唔洗改變現有質素,有幾樣野可以做。用盡user既權力去反映(email, facebook, tele,但可以唔理你), 去令大眾放棄佢(亞視), 或者去創造新既選擇(連登由高登分出黎)

雖然連登係好多小學雞,但如果同今天同昨天既高登比,文化同質素仍然差好遠
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

你夠膽話連登100%原創 咪當你贏
人無恥

連個名都基於高登

LIHKG邊到基於高登

唔係跟人加個登字做乜呀, 寶蓮燈呀

LIHKG都冇正式中文名

連登係我哋自己叫咋喎

咁連仔有邊樣做得好?

所以我簡係連登

好point

當一樣service既quality好差或者唔可以接受,而無/唔洗改變現有質素,有幾樣野可以做。用盡user既權力去反映(email, facebook, tele,但可以唔理你), 去令大眾放棄佢(亞視), 或者去創造新既選擇(連登由高登分出黎)

雖然連登係好多小學雞,但如果同今天同昨天既高登比,文化同質素仍然差好遠

連登文化同質素差過高登好多

雖然我好想客觀d但係我聽到而句真係 淨係lihkg開個陣高登ban左幾多人講lihkg,再解釋番個個所謂[理由],質素

咁連仔有邊樣做得好?

介面好過高登,管理透明度點都高過高登,貼咸濕圖唔會bam

咁連仔有邊樣做得好?

Power off巴打解答下上面個班話連登比高登垃圾 我解答唔到
連登只係新5p forum
有形無實
點可以同高登相提並論

5p無問題 之前都有解釋波台巴打推廣用5p字黎約定俗成

巴打講緊邊班

所以我簡係連登

好point

連登文化同質素差過高登好多

雖然我好想客觀d但係我聽到而句真係 淨係lihkg開個陣高登ban左幾多人講lihkg,再解釋番個個所謂[理由],質素

我講緊users既文化同質素

個個意見唔同啦,但對我黎講5p>五毛

咁連仔有邊樣做得好?

淨係唔開放API俾DAT 咪同牙JOE當年一樣,唔想俾人賺,自己又唔撚改善,android 用電倒水咁撚樣倒

其實你地有冇睇Dat個fb
見到連登小學雞死撐真係笑死
上翻版forum仲要唔認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞