連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
呢個post體現連尼住有幾大方

岩牙
連尼住del完ptgf post
唔del依個post
真係好大方

咁耐都唔應del post 同埋搬post 夠曬親民同大方
有樣野唔明,點解反連登一定比人叫返高登既
明明連登仔話唔係抄
咁點解唔叫人返香討
覺唔覺套用高登文化落連登既人默認左連登係抄高登
包括成日回帶話釣新會員果班人
高登舊會員釣連登新會員?
用明朝既劍斬清朝既官?

你真係垃圾到不知所謂
無高登會有連登?
你辛會然 死埋一邊啦
衝出黎柒
新嘅idea based on舊嘅idea牙,明吾明牙
呢個post體現連尼住有幾大方

岩牙
連尼住del完ptgf post
唔del依個post
真係好大方

咁耐都唔應del post 同埋搬post 夠曬親民同大方

膠post連尼住又識入
連尼住係抄襲狗
連尼住係抄襲狗

Agger
其實cinemasins咪又喺咁..
早信應該一早ban晒d第三方apps
佢太仁慈比連尼住班友反咬轉頭
問我地做咩?
問下自己咪得囉
lihkg係抄
咁你又上

討論區唔俾討論

5毛:反中又打中文

臭你又奶
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

你夠膽話連登100%原創 咪當你贏
人無恥

連個名都基於高登

中文名係你地班友自己改

牙JOE系慈父

封唔封其實兩睇,以果邊咁度縮性格你叫佢自己整咪又係多Bugs又慢

高登官方網頁M版我反而無問題,係改到好似呢邊咁嘅Layout之後,我入APP台連龍珠Post都搵唔到,改黎又唔係改得好好

成日話人侵權狗又盛,好老實你要確定個版權持有人係邊個,同本身呢樣野有無版權先

表面證據你可以話台名係抄嘅,但係高登本身你有冇持有D台名版權先??人地CCTVB都叫有係香港註冊喎

無嘅話到最後咪又係口同鼻拗浪費時間

講問心,我話有人不思進取,做CEO都唔識保護公司資產嘅,唔可以怪人另起爐灶

又唔諗下,點解人地做個台名同你差唔多又無特別標榜自己係高登嘅論壇會取代倒以前個高登?????

封唔封其實兩睇,以果邊咁度縮性格你叫佢自己整咪又係多Bugs又慢

高登官方網頁M版我反而無問題,係改到好似呢邊咁嘅Layout之後,我入APP台連龍珠Post都搵唔到,改黎又唔係改得好好

成日話人侵權狗又盛,好老實你要確定個版權持有人係邊個,同本身呢樣野有無版權先

表面證據你可以話台名係抄嘅,但係高登本身你有冇持有D台名版權先??人地CCTVB都叫有係香港註冊喎

無嘅話到最後咪又係口同鼻拗浪費時間

講問心,我話有人不思進取,做CEO都唔識保護公司資產嘅,唔可以怪人另起爐灶

又唔諗下,點解人地做個台名同你差唔多又無特別標榜自己係高登嘅論壇會取代倒以前個高登?????

一早ban晒咪冇事
Lihk 同 hkg +又冇比廣告費高登

其實都唔知點解唔再授權HKG+要比人屌 而家老馮要授權比你咩
何況係HKG+自己食言先
講咩官方APP垃圾所以要第三方APP
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

人無恥

連個名都基於高登

中文名係你地班友自己改

咁點解有個登字, 咪因為大家都覺得依度係抄高登囉

上開高登咪高登仔

離巢唔妥高登/係App Store亂咁download嘅咪連登仔/lihkg仔

你可以話上連登同高登係差唔多文化嘅人,風格相似

但同抄高登其實有咩關係?

高登仔本身先係論壇嘅Content Provider

其實你係咪想講高登仔/文化本身係高登論壇註冊左嘅產物

一走去其他論壇講差唔多文化嘅野就係侵權??

咁其實某個台嘅人將高登D 9UP文化帶過黎,係咪已經犯緊法侵緊自己權????

定係所有人上每個論壇都要以唔同方式講野???

人無恥

連個名都基於高登

中文名係你地班友自己改

上開高登咪高登仔

離巢唔妥高登/係App Store亂咁download嘅咪連登仔/lihkg仔

咁其實某個台嘅人將高登D 9UP文化帶過黎,係咪已經犯緊法侵緊自己權????

所以我都諗緊點樣將content申報版權 名?有個登未?台名?user?

重要話唔洗申請會自動有版權 睇黎我學識上都係差少少

人無恥

連個名都基於高登

中文名係你地班友自己改

上開高登咪高登仔

所以我都諗緊點樣將content申報版權 名?有個字?台名?user?

重要話唔洗申請會自動有版權 睇黎我學識上都係差少少

其實都唔知點解唔再授權HKG+要比人屌 而家老馮要授權比你咩
何況係HKG+自己食言先
講咩官方APP垃圾所以要第三方APP

真係痴撚線
仲要有錢收
仲扮受害者
咁你又上,仲推到咁多頁
唔係應該扺制再屌咩?
連登真係多謝你

咁你又屌香港政府?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞