連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
Joe仔幾時告鳩連仔侵權
支持Joe 仔

你咁講連登啲人又會以為我係高登打手架啦
因為高登多年管理不善、縱容五毛、鎮壓異見、獨斷官方apps,所以連登乃出於正義之師
邊有得比呀on9
谷阿莫仲要係擺到明犯法
又成班打手全面進場好撚煩

咁公民抗命有無問題?犯法呀
power off呢隻連尼住養既狗重未入黎既

你係林早信養既貓?
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

你夠膽話連登100%原創 咪當你贏
人無恥

連個名都基於高登

LIHKG邊到基於高登
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

人無恥

連個名都基於高登

LIHKG邊到基於高登

人無恥

連個名都基於高登

LIHKG邊到基於高登

人無恥

連個名都基於高登

高登個名本身都係基於其他嘢(高登電腦商場)
波台狗
power off呢隻連尼住養既狗重未入黎既

早洩養嘅癲貓你好
高登成個壇同堆所謂經典表情icon 都係base on 美國討論區程式(snitz forum)嘅內部資源。

講到抄,LIHKG係抄高登台名而已。
波台狗

波台🐶專放D懶係有討論空間的問題來刷存在感,食蕉啦。台灣谷阿莫二次創作,關我們什麼事?你刷存在感我反而更有興趣同想請你食蕉,科科
高登成個壇同堆所謂經典表情icon 都係base on 美國討論區程式(snitz forum)嘅內部資源。

食撚屎啦
成個layout一樣,台名一樣,公仔又一樣,咁都唔叫抄

咪話咗高登連個公仔都係抄人

咪話咗LIHKG係有抄高登台名

layout 邊到一樣?你講個app?
有證據絕對可以告,反正都想睇呢度執

告到一早告咗
同backup佬單野一樣
死啦 你又講得岩添我唔理啊 我嬲你 就係唔鐘意你咁講

食撚屎啦
成個layout一樣,台名一樣,公仔又一樣,咁都唔叫抄

咪話咗高登連個公仔都係抄人

咪話咗LIHKG係有抄高登台名

layout 邊到一樣?你講個app?

無恥之徒
男巴會員名=藍色 絲=紅色又一樣
layout全部野又一樣
公仔照樣全部copy, 咁都唔叫抄,屌你老母

井底之蛙,上多幾個壇至出聲啦
講到會員名set唔同顏色係高登原創咁

layout問極你邊度一樣又係都講唔到
兩登網頁版格局差咁撚遠都話全部一樣
你即管繼續駁啦

公仔係抄外國科林呢點講咗唔知幾多次喇

零分重作啦,做多啲research至出嚟再討論啦

早逝一早講左,佢尊重言論自由大方唔告

咁做乜再三話想告秃伯?

秃伯單嘢有位入,LIHKG根本告唔入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞