連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
討論區都有得抄

屌你老味,小說都有得抄襲啦,點解討論區無?

最好笑係個Power Off 日日洗版話連登仔抄Post

咁連登仔抄Post 又唔洗坐監(法理上),佢洗版做乜撚

唔好再離題
好唔好
討論區都有得抄

屌你老味,小說都有得抄襲啦,點解討論區無?

最好笑係個Power Off 日日洗版話連登仔抄Post

咁連登仔抄Post 又唔洗坐監(法理上),佢洗版做乜撚

盗版 同 抄post 兩個term差好鬼遠
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用
十足十啲數臭香港但又唔肯移民嘅人

唔好再離題
好唔好

巴打有無追post睇我理解呀 咪樓主都同意左唔係盗版而個term
我好亂呀
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用

岩呀
所以林鄭當選你咪屌
一係你移民
連登係抄高登起家,有咩問題?
我就擺撚明唔撚gur牙JOE BAM撚左我ACC 所以拉哂D fd過黎
但我唔會話呢到唔係照copy高登囉

管治模式都愈黎愈似,我真心睇下你班連衛兵撐得幾耐

你唔撚想認都好,連登就係copy高登,如果佢唔copy我做乜撚要過黎,佢就係俾到個同高登一樣既環境,但係promise 管理手段會同高登唔同,先咁多人過黎,而家有分別,除左個app,有分別?

即係呃撚哂D人過黎應承過既野全部冇兌現,然後就叫連囝好波?

巴打有無咩建議
係抄就快啲告連登啦
支持joe仔告連登
係抄就快啲告連登啦
支持joe仔告連登

雖然好衰 但如果有而一日會好好笑
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順

咁講高登連登兩者都係抄人

雖然兩個都抄,但唔同架,連登唔屌得架
你一講d護主犬就會講:咁你返高登囉,無人留你

其實有多個自己鍾意既選擇,點解唔去個好d?
巴打你講得邊個論壇你更滿意?

兩登admin質素:都係垃圾
兩登會員質素:連登多小學雞
兩登會員人數:連登多人

其實連登除左順同快仲有咩好處?
夠食電?起碼有個acc比你9up?

唔好再離題
好唔好

巴打有無追post睇我理解呀 咪樓主都同意左唔係盗版而個term
我好亂呀

樓主同你=全連登?
討論區抄咪抄
又唔係法律定義既"知識產權"
點解平時討論區無人會去抄?
因為無人會上假野囉
但點解連登會多人上過高登?
咁你做乜唔去告鳩佢係呢到開po
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用

其實你既邏輯都同果班日日屌人遊行示威既人一樣,有人唔滿意就叫人走

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得
討論區抄咪抄
又唔係法律定義既"知識產權"
點解平時討論區無人會去抄?
因為無人會上假野囉
但點解連登會多人上過高登?

咁點解大陸人咁鍾意用翻版野
你用緊果d表情icon已經係抄高登啦on9

小丑圖示原本是美國Snitz Communications 公司開發的Snitz Forum 2000,論壇表情符號中其中一個;但當時採用該論壇程式的高登討論區,沒列明論壇程式的來源,令部分網民以為小丑圖示是高登討論區創作。高登會員不斷製造各種小丑改圖,並因此產生席捲香港各大討論區的「小丑文化」。
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用

其實你既邏輯都同果班日日屌人遊行示威既人一樣,有人唔滿意就叫人走

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

轉forum就唔屌得連登咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞