連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

唔好再離題
好唔好

巴打有無追post睇我理解呀 咪樓主都同意左唔係盗版而個term
我好亂呀

樓主同你=全連登?

歡迎比下法理意見
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用
十足十啲數臭香港但又唔肯移民嘅人

其實你既邏輯都同果班日日屌人遊行示威既人一樣,有人唔滿意就叫人走

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

轉forum就唔屌得連登咩

巴打轉左用咩forum迎合到你要求
其實高登台名好特別,唔似香討其他論壇,例如體育台就包晒所有體育,唔會再分單車,足球,藍球...

屌你而家連登抄足晒咁既layout同分類,都唔撚叫抄?做護主狗高質d啦## power off你呢隻狗

我冇話抄台名唔叫抄

係針對緊你嗰句「抄十成」嚟討論㗎咋

你閱讀理解拎u?

而家係直頭成個分類layout都抄鳩人啦抄左人"體育台"名,再抄人layout將成個體育運動係同一區討論,不作分類,根本係成個討論系列再抄足高登,屌你

唔分類=抄高登
分類=抄香討/u汪
ok u win, 駁唔到
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

原來連登仔值錢
連登=周六福
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用

其實你既邏輯都同果班日日屌人遊行示威既人一樣,有人唔滿意就叫人走

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

真係辛苦你啦 咁唔鍾意都要留係到鬧
香港未來靠曬你啦
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

香港未來靠曬你啦

所以我好奇想知佢地用緊咩forum?
討論區抄咪抄
又唔係法律定義既"知識產權"
點解平時討論區無人會去抄?
因為無人會上假野囉
但點解連登會多人上過高登?

咁點解大陸人咁鍾意用翻版野

你講既"翻版野" 係盜版, 犯法架嘛
你咪去告佢囉
大陸人用翻版野 同 連登仔用假論壇有咩可比性?
一個係法定保障既物品
一個只係個平台,
不過邏輯既野你識條鐵咩
外國好多品牌都告唔入淘寶La
係咪代表淘寶無抄野先 😂😂😂😂
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

巴打轉左用咩forum迎合到你要求

係咪移左民既人就唔屌得香港政府?
我仲搵緊一個更好既forum係咪就唔屌得連登先?
當年高登仔咪一路屌一路用高登,等到連登出現先走
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

原來連登仔值錢

你試下呢度無人流
睇下連狗賺咩

巴打會轉用咩?
外國好多品牌都告唔入淘寶La
係咪代表淘寶無抄野先 😂😂😂😂

用緊香港法律 連登hk based
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用

示威嗰班無錢移民無辦法
但轉forum你應該得

香港未來靠曬你啦

其實我鬧又關你撚事咩,你係連尼住隻狗?
定係特登入黎扮另類呀
真係好撚柒,連登就係抄高登,咪撚因為自己上緊就spin黎spin去啦
icon 一鳩樣,分台一鳩樣,會員都一鳩樣
只係抄得出師有名唔代表唔係抄

仲要上面果班護主犬,頭一個月拎哂D 「高登文化」黎連登
Emoji又話唔比,5P又話唔比,因為要繼承高登

咁都唔係抄高登真係笑撚左 😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞