連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
連登唔係抄高登囉
呢D 叫CLONE唔叫抄

Clone 咗邊條code 呀睇過

你CLONE完舊HDD都會自己INSTALL新既SOFTWARE同GAME啦
我地講咗咁耐嘅vip都無就知佢咩事
之前又話咩有自由點知ptgf又del post

慘得過仲有人幫連狗講好說話
林祖洩為左言論自由大大話話出左最少10萬
連狗驚蝕錢禁個制del post就一蚊唔洗出,言論自由?wfc

最尾畀佢bam咗兩個ac又點計

唔淨只我,佢bam咗嗰幾千人又點計

所以兩個都係垃圾
不過連登仔唔敢屌連狗
好忠心既護主犬

有屌呀

再上面個班都回應到
近個堆comments真係睇到我頭都大 唔追post+邏輯問題

連狗驚蝕錢禁個制del post就一蚊唔洗出,言論自由?wfc

所以兩個都係垃圾
不過連登仔唔敢屌連狗
好忠心既護主犬

有人話牙祖做得差
但又講唔到連狗有咩做得好
雙重標準

我上面咪講咗囉
抄乜撚野?平台都叫抄,咁依個世界邊個係第一個網上科林?
高登值錢係高登仔,唔係個垃圾壇,高登仔過檔連登變連登仔,高登自然變返無價值既垃圾

你夠膽話連登100%原創 咪當你贏
人無恥

連個名都基於高登

LIHKG邊到基於高登

連登唔係抄高登囉
呢D 叫CLONE唔叫抄

Clone 咗邊條code 呀睇過

連巴自己寫apps整forum都話炒

所以兩個都係垃圾
不過連登仔唔敢屌連狗
好忠心既護主犬

有人話牙祖做得差
雙重標準

佢地邊敢講
仲要做連狗隻狗架
洗濕左個頭

用少少邏輯解下先 連巴開而個壇,你話連登仔係狗,你而家用緊,你係?
Btw你邏輯=/=我邏輯

我話屌牙祖但唔屌連狗既連登仔係狗呀,懵撚

你比其他波台巴打低質好多wor 之前有幾個都理性去推民建聯post

所以兩個都係垃圾
不過連登仔唔敢屌連狗
好忠心既護主犬

有人話牙祖做得差
雙重標準

我上面咪講咗囉

好多人唔鬼追
網路世界先搵到一個言論自由高既地方
Power off 你都幾可悲

你搵畀我睇吓

現實世界我都夠膽講野wor
我唔需要特登係呢度奶連狗

我冇野係lihk敢講但現實世界唔敢講wo
係現實我依然同朋友不時傾政治野傾得好開心
係一d反社會憤青毒撚平日係lihk講埋哂d冷血反道德言論先當正lihk係唯一可以講真心話既地方

所以連登唔適合你上

所以兩個都係垃圾
不過連登仔唔敢屌連狗
好忠心既護主犬

有屌呀

再上面個班都回應到
近個堆comments真係睇到我頭都大 唔追post+邏輯問題

如果你唔係屌牙祖但奶連狗果班狗仔,咪唔關你事囉
我由頭到尾都係撐樓主話班人雙重標準姐
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真
高登頭號打手三色貓點睇高登新台、高登熱同埋睇圖模式

所以兩個都係垃圾
不過連登仔唔敢屌連狗
好忠心既護主犬

有屌呀

再上面個班都回應到

如果你唔係屌牙祖但奶連狗果班狗仔,咪唔關你事囉
我由頭到尾都係撐樓主話班人雙重標準姐

總有d 護主心切出黎幫主人擋刀
言論自由

尋日邊個forum del post,邊個無del ?
邊個forum既 agreement,由於會員言論導致損失,要會員賠償?
邊個forum因為會員言論,拎左自己錢同人打官司?

btw,連尼住半年未夠,del左幾多次post,搬左幾多次post? 我唔記得了

中共先會限制言論自由,篩選內容
姐係power off 都認同共狗做法

唔認同呀

我有兩個高登ac都係因為屌鳩高登而畀人bam咗,高登已淪為中共
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順
高登頭號打手三色貓點睇高登新台、高登熱同埋睇圖模式

之前問過佢邊間marketing公司 一定係收錢幫手
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順

咁講高登連登兩者都係抄人
言論自由

邊個forum既 agreement,由於會員言論導致損失,要會員賠償?

btw,連尼住半年未夠,del左幾多次post,搬左幾多次post? 我唔記得了

可能因為高登少咗人上,冇人出信告早洩

早洩講過個個星期都收律師信不過wfc
連狗可能收email 律師信已經嚇到瀨屎

早洩幾時講過?幾多年前嘅事?你又知最近高登收收地皮,都個個星期有信收?
言論自由

可能因為高登少咗人上,冇人出信告早洩

早洩講過個個星期都收律師信不過wfc
連狗可能收email 律師信已經嚇到瀨屎

早洩幾時講過?幾多年前嘅事?你又知最近高登收收地皮,都個個星期有信收?

我都有同樣問題
大量花生!

然後暗地裏打壓異己,搬post刪post龍門任擺

之前我開反蔣狗既post 開係創意台又俾人搬開係時事台又俾人搬,但係蔣狗就咩台都得吹奏自己既post而冇俾人搬

之後有個反教會既post又俾人搬去吹水台,你話係咪滅聲啦,而家吹水台根本冇人睇

有冇撐連既回我

BTW 連囝係基督徒

如果冇針對,點解星座命理可以留係學術台?

??????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????

上面咪有回應
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順

咁樓主個觀點咪岩囉, 你仲有咩駁
其實好用係真
我冇唔應同
不過抄都係真

yes
抄還抄
順還順

雖然兩個都抄,但唔同架,連登唔屌得架
你一講d護主犬就會講:咁你返高登囉,無人留你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞