連尼住同谷阿莫都係盜版狗,點解兩者評價差咁遠?

697 回覆
274 Like 196 Dislike
理撚得你 我係鍾意用老翻呀 你咬我囉 咁鍾意正統就死翻高登咪撚嚟呢邊吠啦 呢到啲嘢關你地撚事咩

用連登就唔畀屌連狗
咪撚屌林鄭,民賤聯呀,懵撚

傻閪 你班港燦啲濕鳩嘢關我撚事咩

屌, 原來係大陸閪黎

從邊一點睇得出? 喂喂喂,冇腦死開啲啦你拖低緊成個forum嘅平均智商
連登最叻就係歪理

成班柒頭用老翻野, 睇captv 侵權片, 但就無恥到屌鳩人地做侵權片video.

正虛偽撚 。 仆街啦。

冇用老翻嘢,冇睇captv喎

巴打邊度買開AV

睇開自拍多
如果連登冇哂高登D ICON,你當初仲上唔上,一句講哂

D 分台改撚哂名你覺得有冇親切感?

個人提議:刪吹水台,啲台名刪走個「台」字,台名隔離擺個表情icon,咁做就可以同高登風格融合,又唔會有太多抄襲嘅感覺。

咪又係抄
其實都無人介意過LIHKG抄
宜家係介意d人仲好意思屌谷阿莫啫
理撚得你 我係鍾意用老翻呀 你咬我囉 咁鍾意正統就死翻高登咪撚嚟呢邊吠啦 呢到啲嘢關你地撚事咩

用連登就唔畀屌連狗

屌, 原來係大陸閪黎

從邊一點睇得出? 喂喂喂,冇腦死開啲啦你拖低緊成個forum嘅平均智商

喂喂喂
你唔鐘意我就走啦話我把撚咩

個人提議:刪吹水台,啲台名刪走個「台」字,台名隔離擺個表情icon,咁做就可以同高登風格融合,又唔會有太多抄襲嘅感覺。

咪又係抄

YES 由頭都尾都係講緊D 人雙重標準
總有幾隻護主講到連登無抄過 高登咁
駁唔到 但我會用
係囉2個都係盜版狗 你都唔好用盜版啦快D走啦 唔係又比人屌

用連登就唔畀屌連狗

屌, 原來係大陸閪黎

喂喂喂

而家係你自己埋嚟俾我撚喎
係囉2個都係盜版狗 你都唔好用盜版啦快D走啦 唔係又比人屌

小朋友接受唔到自己用緊老番咁
其實鬧連登嘅人好有趣
明明講到反連登咁款
但又要留喺到用
十足十啲數臭香港但又唔肯移民嘅人

其實你既邏輯都同果班日日屌人遊行示威既人一樣,有人唔滿意就叫人走

如果有能力,我都一早走咗

反連登就唔可以留係度
咁你反唔反689?
巴打 反既打算移民去邊

可以留喺度呀,我上面係講緊「如果有能力」嘅問題

例:如果我識寫科林,一早自己起壇再r人過檔

冇能力,所以邊屌邊用,亦唔代表我支持人哋去抄分台

用連登就唔畀屌連狗

屌, 原來係大陸閪黎

喂喂喂

而家係你自己埋嚟俾我撚喎

用你既LOGIC 就出去返去啦
我入黎先架屌你老味
你咩國藉咁撚巴閉呀
POST出黎睇下啦大陸閪
抄咪抄囉,真係明抄鳩你仲搶撚哂你D 人流,見到佢由不可一世到仆直幾撚心涼
而家就spin撚到講到自己冇copy,咪好似D大陸狗咁啦

最弊D 小學護主犬一見到你屌連尼住就話你係高登打手
定一話係澳門傻尻呀

咪又係抄

YES 由頭都尾都係講緊D 人雙重標準
總有幾隻護主講到連登無抄過 高登咁

雙重標準好正常姐

a片網咪又侵權 但大家多謝佢地都黎唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞